geoakim0 Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να αναφέρω ένα πρόβλημα Έχω φτιάξει έναν l2j interlude server έχω κάνει όλα τα απαιτούμενα βήματα ( ports , navicat , no-ip , configs ) πατάω το gameserver.bat και loginserver.bat και ο σέρβερ ανοίγει κανονικότατα (όπως λένε τα console ) όταν όμως κάνω log in δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα κανέις δεν μπορεί να συνδεθεί HELP !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dragic Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να αναφέρω ένα πρόβλημα Έχω φτιάξει έναν l2j interlude server έχω κάνει όλα τα απαιτούμενα βήματα ( ports , navicat , no-ip , configs ) πατάω το gameserver.bat και loginserver.bat και ο σέρβερ ανοίγει κανονικότατα (όπως λένε τα console ) όταν όμως κάνω log in δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα κανέις δεν μπορεί να συνδεθεί HELP !! Ti pack xrisimopiois ? stile mas mia photo.. ti ennois den simveni tpt apolitos? voithese mas na katalavoume gia na se voithisoume Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Neoo1 Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Ti pack xrisimopiois ? stile mas mia photo.. ti ennois den simveni tpt apolitos? voithese mas na katalavoume gia na se voithisoume Το "δεν συμβαίνει τίποτα" μάλλον εννοεί ότι δεν μπορεί να μπει και προφανώς κολλάει στο σημείο που φορτώνει....έτσι το καταλαβαίνω εγώ! Αν κατάλαβα καλά...σύμφωνα με αυτά που μας λες : Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να αναφέρω ένα πρόβλημα Έχω φτιάξει έναν l2j interlude server έχω κάνει όλα τα απαιτούμενα βήματα ( ports , navicat , no-ip , configs ) πατάω το gameserver.bat και loginserver.bat και ο σέρβερ ανοίγει κανονικότατα (όπως λένε τα console ) όταν όμως κάνω log in δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα κανέις δεν μπορεί να συνδεθεί HELP !! Τότε κάτι σου ξέφυγε....μήπως τα ports? μήπως κανεις λάθος στο L2.ini? μήπως δεν τρέχει το προγραμματάκι τις No-Ip? Έτσι τελείως αόριστα μας είναι δύσκολο να σε βοηθήσουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dragic Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 μήπως δεν τρέχει το προγραμματάκι τις No-Ip? δεν χρειάζεται το "προγραμματακι" No-IP για να μπει στον διακομιστή του.. γιατί πολύ απλά μπενει με την "Localhost" του... από εκεί και πέρα κάποιο λάθος θα έχει κάνει στο ini Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 GOld3x Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 exeis allaxei thn ip sto l2.ini tou system sou se 127.0.0.1 ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
geoakim0
Καλησπέρα σε όλους
θα ήθελα να αναφέρω ένα πρόβλημα
Έχω φτιάξει έναν l2j interlude server
έχω κάνει όλα τα απαιτούμενα βήματα ( ports , navicat , no-ip , configs )
πατάω το gameserver.bat και loginserver.bat και ο σέρβερ ανοίγει κανονικότατα (όπως λένε τα console )
όταν όμως κάνω log in δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα
κανέις δεν μπορεί να συνδεθεί
HELP !!
4 answers to this question
Recommended Posts