Jump to content

Recommended Posts

Posted

Λοιπον παιδια εγω βρηκα μια πολυ καλη εταιρια εδω και ενα μηνα η οποια μεσα σε ενα μηνα μου προσφερε 87Ευρω . Δεν ειναι και ασχημα που καθομουν το πρωι επεινα το καφεδακι μου και εβλεπα διαφιμησεις στην ουσια δεν εκανα τιποτα . Εννοειται οτι εταιρια εχει μεγαλυτερο κερδος απο αυτα αλλα ετσι ειναι αυτα ... Λοιπον αν θελεται να βγαλεται χρηματα μπορειται να ακουλουθεισεται το παρακατω Banner .

Προυποθεσει ειναι να εχεται ενα λογαριασμο PayPal ή οτι αλλο υποστιριζει η εταιρια ... Λοιπον περιμενω σχολια παιδια και αν θελεται μπορειται να κανεται ποστ το ποσο χρηματα βγαζεται την μεσα εγω εβγαζα περιπου 1-3 ευρω αναλογος τις ωρεξεις μου :) ....

banner5.gif

Posted

Λοιπον παιδια εγω βρηκα μια πολυ καλη εταιρια εδω και ενα μηνα η οποια μεσα σε ενα μηνα μου προσφερε 87Ευρω .

Μπράβο της.

Posted

Βεβαια δεν βασιζομαι μονο σε αυτην ετσι , μπορειται να βρειτε αρκετες εταιριες και ετσι να βγαλεται περισσοτερα χρηματα εγω , ειμαι εγγεγραμμενος σε 2-3 εταιριες ...

Posted

Βεβαια δεν βασιζομαι μονο σε αυτην ετσι , μπορειται να βρειτε αρκετες εταιριες και ετσι να βγαλεται περισσοτερα χρηματα εγω , ειμαι εγγεγραμμενος σε 2-3 εταιριες ...

Μπράβο σου.