Αντιμετωπίζω ένα μικρό προβληματάκι με την Gatekeeper που μόλις πέρασα στον server μου!
Έχω περάσει τον NPC κανονικά και τον έχω κάνει Spawn,παρ ολ αυτά όταν πάω να την δοκιμάσω να κάνω teleport δεν δουλεύει και στον Gameserver εμφανίζει No teleport destination with id:*****
Να σημειωθεί ότι έχω περάσει κανονινά στο table custom_teleport τις διαδρομές και πως βρίσκω όλα id τον διαδρομων εκεί (τα οποια μου λέει στο gameserver πως δεν μπορεί να τα βρει).Επίσης δοκίμασα να τα περάσω όλα και στον table teleport αλλα και πάλι το ίδιο!
Έχεις κανεις καμια ιδέα για το τι μπορεί να γίνετε λάθος?
hi, any can help me?
i need how to calculate the coords to add a minimap on enter catacomb for example....
example:
20 255 19 21 30000.00000000 -30000.00000000 a,Town of Gludio\0 756 1932 -19968 117504 1024 1024 0.05000000 a,map_gludio_castle_town\0 0
thanks you
Hello,
Owning and creating my own version of GF Vanganth with many home made customs since many years I'm now looking for someone already having or knowing how to properly update this extender in order to adapt packets in order to connect with modern client.
Feel free to contact me.
Thanks.
https://jmp.sh/WxX9CUj8
We successfully managed to transfer simple dialogs from html to Unity ui Toolkit. So far the simplest ones but they look better than the original!
Question
Neoo1
Καλησπέρα παιδιά!
Αντιμετωπίζω ένα μικρό προβληματάκι με την Gatekeeper που μόλις πέρασα στον server μου!
Έχω περάσει τον NPC κανονικά και τον έχω κάνει Spawn,παρ ολ αυτά όταν πάω να την δοκιμάσω να κάνω teleport δεν δουλεύει και στον Gameserver εμφανίζει No teleport destination with id:*****
Να σημειωθεί ότι έχω περάσει κανονινά στο table custom_teleport τις διαδρομές και πως βρίσκω όλα id τον διαδρομων εκεί (τα οποια μου λέει στο gameserver πως δεν μπορεί να τα βρει).Επίσης δοκίμασα να τα περάσω όλα και στον table teleport αλλα και πάλι το ίδιο!
Έχεις κανεις καμια ιδέα για το τι μπορεί να γίνετε λάθος?
1 answer to this question
Recommended Posts