Jump to content
  • 0

[HELP] Tatttoos icons

Question

Posted

Γεια σας παιδια.

Ηθελα αν μπορείτε να μου πειτε πως μπορώ να βαλω icons (απο τα buffs) στον σερβερ...πχ στο  shop οταν παταμε tattoos θα διχει για το soul το hase και επισης για τα υπολοιπα το ιδιο..

Το ειχα εντελώς τυχαια στο παλιο μου patch...αλλα τωρα δεν το εχω και δεν ξέρω πως μπορω να το κάνω..

καμια ιδέα?

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Γεια σας παιδια.

Ηθελα αν μπορείτε να μου πειτε πως μπορώ να βαλω icons (απο τα buffs) στον σερβερ...πχ στο  shop οταν παταμε tattoos θα διχει για το soul το hase και επισης για τα υπολοιπα το ιδιο..

Το ειχα εντελώς τυχαια στο παλιο μου patch...αλλα τωρα δεν το εχω και δεν ξέρω πως μπορω να το κάνω..

καμια ιδέα?

kane download ena npc p ta exei auta etoima :) k apla viavazis ta HTMLS k katalavenis pws ginete auto, an psaksis tha katalaveis , dne xw xrono na s help.

• 0
Posted

kane download ena npc p ta exei auta etoima :) k apla viavazis ta HTMLS k katalavenis pws ginete auto, an psaksis tha katalaveis , dne xw xrono na s help.

δεν νομιζω να εχει σχέση με το HTML :/ πρεπει να ειναι client files (system-systextures-animations) απλα επειδή αλλαξα ολο το patch Μου και εκανα New..εχασα και τα συγκεκριμένα files τα οποια έδειχναν τα tatttoos με την εικονα των buffs (για το καθένα ξεχωριστά.)

• 0
Posted

Patch einai exeis dikio,alla tha einai poli pio eukolo na katevaseis ena npc pou ta exei etoima.

πως θα ξέρω ομως οτι το npc που θα κατεβασω θα εχει τετοια icons στα tattoos :/

θα πρεπει να το περναω για να το βλεπω..οποτε ειναι μακρια ιστορια....βαλε αλλο κατεβασε αλλο, οχι αυτο το αλλο κτλ..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...