SirLionheart Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Πάλι τα ίδια ρε Λέοντα? Κλάιν. Δεν μπαίνω και στον μεγάλο κόπο να διαβάζω σελίδες του συγκεκριμένου τόπικ για να postάρω. Quote
MixHarder Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 - Κοπελιά θες να παίξουμε τον γιατρό; - Αμε - Ωραία, εγώ θα κάνω τον διαιτολόγο Quote
Fortuna Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 - Κοπελιά θες να παίξουμε τον γιατρό; - Αμε - Ωραία, εγώ θα κάνω τον διαιτολόγο Τον κτηνίατρο; :/ Quote
Fortuna Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Τι είπε η πάπια που κεράτωνε τον άντρα της; ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ Ωωω χήνο!! Quote
Fortuna Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 - Χώρισα.. - Και εγώ πήρα ένα αυτοκόλλητο ... - Που κολλάει αυτό ; - Παντού ! Quote
Fortuna Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 -Καλημέρα σας, η γραμμή υποστήριξης των αλκοολικών? -Ναι.... -Πώς γίνεται το Μοχίτο? Quote
Fortuna Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 (edited) Στρουμφίτα: Μπαρμπαστρούμφ είναι μακριάάάά; . . . . . . . . . Μπαρμπαστρούμφ: Και χοντρήήήήή, χο χο χο Edited October 25, 2013 by Fortuna Quote
Fortuna Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Σε ένα ναυάγιο σώθηκαν οι άντρες και μόνο μία γυναίκα. Μετά από καιρό αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να κάνουν σεξ. Η απόφαση ήταν κοινή και ο καθένας συμφώνησε ότι θα είχε τη γυναίκα για μια εβδομάδα. Στην αρχή όλα ήταν μια χαρά. Όμως τον πέμπτο χρόνο η γυναίκα πέθανε. Την πρώτη εβδομάδα όλα ήταν μια χαρά. Τη δεύτερη βδομάδα μέτρια. Την τρίτη άρχισαν να δυσκολεύουν τα πράγματα. Την τέταρτη ήταν αρκετά δύσκολα Την πέμπτη πολύ δύσκολα Την έκτη εξαιρετικά δύσκολα. Την έβδομη τη θάψανε ! Quote
NinjaStep Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Σε ένα ναυάγιο σώθηκαν οι άντρες και μόνο μία γυναίκα. Μετά από καιρό αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να κάνουν σεξ. Η απόφαση ήταν κοινή και ο καθένας συμφώνησε ότι θα είχε τη γυναίκα για μια εβδομάδα. Στην αρχή όλα ήταν μια χαρά. Όμως τον πέμπτο χρόνο η γυναίκα πέθανε. Την πρώτη εβδομάδα όλα ήταν μια χαρά. Τη δεύτερη βδομάδα μέτρια. Την τρίτη άρχισαν να δυσκολεύουν τα πράγματα. Την τέταρτη ήταν αρκετά δύσκολα Την πέμπτη πολύ δύσκολα Την έκτη εξαιρετικά δύσκολα. Την έβδομη τη θάψανε ! :lol: emetiko :happyforever: Quote
Fortuna Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 :lol: emetiko :happyforever: Γιατί έτσι μας αρέσει. Quote
SirLionheart Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Για λίγους και γνώστες Jumbo: Είμαστε παντού! Mikel: Χαχαχαχαχαχαχα! Quote
XYSKIA Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 - Ti eipe to ena routhouni sto allo? - "Perimene, exo grammi"... - Giati oi poustides psofane xamogelontas? - Giati tous pairnei o Diaolos... - Poia i diafora anamesa se mia vila kai to kolo enos morou? - Sti vila den exo mpei akoma... Quote
SirLionheart Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 - Τι δουλειά κάνεις;- Ψαρεύω. - Και εμένα τι με θέλεις; - Για δόλωμα. :troll: Quote
Recommended Posts