kostakis450 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Χερετω ολη την παρεα του MXC.Θα ηθελα την βοηθεια σας οσον αφορα για το στησιμο ενος [glow=red,2,300]Interlude[/glow] server: Τι Project να διαλεξω? Ποιος εχει τα λιγοτερα bugs? Ποιος ειναι ποιο σταθερος? Εχω τσεκαρει αυτην την σελιδα http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=249067.0&ckattempt=1 αλλα δεν θελω να περιοριστω μονο σε l2j server. Θα ηθελα να ακουσω προτασεις και αιτιολογιες αν μπορειτε. Επισης θα ηθελα να δειξετε λιγη κατανοηση εαν εχω κανει σε λαθος μερος το post.Εχουνε περασει κατι χρονια που εχω να μπω στην σελιδα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
0 l22expert Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 pare l2jfrozen alla na kseris tha kanis pola post gt den ine aplo opos l2j kai se thema interlude exi liga bug sxedon katholou
0 GsL Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Χερετω ολη την παρεα του MXC.Θα ηθελα την βοηθεια σας οσον αφορα για το στησιμο ενος [glow=red,2,300]Interlude[/glow] server: Τι Project να διαλεξω? Ποιος εχει τα λιγοτερα bugs? Ποιος ειναι ποιο σταθερος? Εχω τσεκαρει αυτην την σελιδα http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=249067.0&ckattempt=1 αλλα δεν θελω να περιοριστω μονο σε l2j server. Θα ηθελα να ακουσω προτασεις και αιτιολογιες αν μπορειτε. Επισης θα ηθελα να δειξετε λιγη κατανοηση εαν εχω κανει σε λαθος μερος το post.Εχουνε περασει κατι χρονια που εχω να μπω στην σελιδα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. L2jhellas logika pvp thes pare l2jhellas allios pane l2jfrozen.. alla na kseris theleis kana 2-5 mines douleia gia na kaneis kati metrio pros to kalo :)
0 kostakis450 Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Χρονο εχω.Σιγουρα δεν θελω να κανω εναν PvP Server.Απλα μηπως μπορει να μου δωσει κανενας καποιο λινκ για το L2JFrozen project?Μπηκα στο φορυμ τους αλλα εχουνε μονο το trunk το οποιο δεν περιεχει μεσα τα αρχεια java.
0 kostakis450 Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Παιδες συγνωμη.Τα βρηκα τα αρχεια java.Απλα δεν εκανα καλο ψαξιμο.Ωστοσο παριμενω και αλλους να πουν την γνωμη τους.
0 Nightw0lf Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 kata tin gnwmh mou l2jhellas toulaxiston ekei sou apantane otan exeis provlima kai ftiaxnoun tixon bugs se antithesi me to frozen
0 L2KingWorld Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 to l2jteon einai poli efkolo gia fix ke gia stisimo ;)
0 Nightw0lf Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 to l2jteon einai poli efkolo gia fix ke gia stisimo ;) kill yourself.
Question
kostakis450
Χερετω ολη την παρεα του MXC.Θα ηθελα την βοηθεια σας οσον αφορα για το στησιμο ενος [glow=red,2,300]Interlude[/glow] server:
Τι Project να διαλεξω?
Ποιος εχει τα λιγοτερα bugs?
Ποιος ειναι ποιο σταθερος?
Εχω τσεκαρει αυτην την σελιδα http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=249067.0&ckattempt=1 αλλα δεν θελω να περιοριστω μονο σε l2j server.
Θα ηθελα να ακουσω προτασεις και αιτιολογιες αν μπορειτε.
Επισης θα ηθελα να δειξετε λιγη κατανοηση εαν εχω κανει σε λαθος μερος το post.Εχουνε περασει κατι χρονια που εχω να μπω στην σελιδα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
8 answers to this question
Recommended Posts