Jump to content

[Guide]Βασικές Προγραμματιστικές γλώσσες για την κατασκευή Server


Recommended Posts

Γειά σας Μαξτσιτερσιανοί! Σκέφτηκα να γράψω έναν σύντομο οδηγό σχετικά με τις γλώσσες προγραμματισμού που θα χρειαστούν για την κατασκευή ενός Lineage II server.


Java

Η Java είναι Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ SERVER. Είναι η γλώσσα που είναι κατασκευασμένη το pack μας. Τα bugs, τα glitches και οτιδίποτε άλλη "ανομαλία" μέσα στο παιχνίδι βασίζονται σε λάθος προγραμματισμό. Με την Java μπορούμε να κάνουμε τα πάντα μέσα στον Server. Μπορούμε να τον φτιάξουμε, να επισκευάσουμε βλάβες, να κάνουμε balance τα classes κ.λ.π.

 

SQL

Καταρχάς να πούμε 2 λόγια για την SQL. Πολλοί μπερδεύονται και πιστεύουν ότι η βάση του server είναι η SQL... Η SQL είναι γλώσσα για να κατασκευάσουμε Βάσεις Δεδομένων. Η σημασία της βέβαια είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γιατί μέσα στις βάσεις δεδομένων αποθηκεύονται τα accounts, τα όπλα, οι πανοπλίες, τα pets, οι πόντοι της ολυμπιάδας και οτιδίποτε σχετίζετε με τον server!

HTML

Η HTML χρησιμοποιείτε για 2 λόγους: 1 για να φτιάξουμε την ιστοσελίδα του server μας και 2 για να δημιουργήσουμε το παραθύρο διαλόγου μεταξύ παίκτη και NPC.

Αυτά είναι τα πιο βασικά που θα πρέπει να ξέρει ένας newbie στην κατασκευή server. Άπαξ και αποκτήσει μια βασική γνώση σε αυτά, τα υπόλοιπα είναι παιχνιδάκι! :D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock