Jump to content

Συμβολική επίθεση Hacking δέχθηκε η εταιρία hosting του zeromovie


MixHarder

Recommended Posts

Συμβολική επίθεση Hacking δέχθηκε η εταιρία hosting του zeromovie, και έτσι συμπληρώνεται μια σειρά αλυσιδωτών επιθέσεων, μια hacking τριλογία, κατά των κύριων συντελεστών του ομωνύμου video που τρομοκρατεί τον απλό κόσμο με ψέματα, με απώτερο σκοπό το κέρδος. Ταυτόχρονα υποθάλπει την ελευθερία και το hacking παρουσιάζοντας το με μη-αληθείς στοιχεία και χωρίς ρεαλιστική προσέγγιση. Παρουσιάζεται το hacking δηλαδή, κατασκευασμένα και απόλυτος μονόπλευρα, όπως έτσι συμφέρει την εμπορικότητα και το οικονομικό όφελος.

 

Οι Hackers φαίνεται να τοποθέτησαν μια επιπλέον σελίδα στο site της εταιρίας hosting (για την μη πρόκληση δυσφήμισης της hosting εταιρία που πιθανότατα να έχει άγνοια του ιστορικού), στην οποία φιλοξενείται το site του zeromovie, το οποίο βρίσκετε και στον ίδιο server μαζί με άλλα 900 περίπου sites. Η επίθεση είναι ενδεικτική και συμβολική. Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι hackers δεν θέλησαν να αλλοιώσουν την σελίδα του επικηρυγμένου ψευδούς video κατά του hacking, γιατί δεν παρουσιάζει καμία τεχνική ιδιαιτερότητα. Θα υποθέταμε ότι ίσως δεν υπήρχαν δικαιώματα χρήστη για να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά σύμφωνα με τα logs το site της εταιρίας hosting φαίνεται να αντιστοιχεί σε δικαιώματα root στον server και αυτό συνεπάγεται σε προχωρημένη πρόσβαση.

 

Αυτή είναι μια συνέχεια σε σειρά επιθέσεων που δέχθηκαν παραδειγματικά το προηγούμενο διάστημα το Πάντειον Πανεπιστήμιο και Alpha TV, ισοπεδώνοντας έτσι όλα τα δεδομένα του video. Με την επίθεση στο site του video zeromovie, φαίνεται να κλείνει έτσι ο κύκλος των επιθέσεων, εκτός και αν οι hackers έχουν και άλλους στόχους κατά νου.

 

Βασικοί λόγοι των επιθέσεων είναι ότι το video έγινε εις βάρος του απλού ανυποψίαστου κόσμου, της Ελευθερίας και του Hacking. Και υπέρ του συμφέροντος της κερδοσκοπίας δια μέσω τις κατασκευασμένης τρομοκρατίας. Οι Hackers υποστηρίζουν όλες τις Ελληνικές Εταιρίες του IT Industry και τις προωθούν καθημερινά με connections που διατηρούν, άσχετα αν συμπαθούν τις συγκεκριμένες εταιρίες η όχι. Σε αυτό που συμφωνούμε όλοι, είναι ότι θέλουμε περισσότερες εταιρίες, περισσότερο ανταγωνισμό και τεχνολογία. Όλοι προωθούμε την Ελληνική αγορά του IT, και επιδιώκουμε την ανάπτυξη και ευημερία της. Χαιρόμαστε και στηρίζουμε όλες τις ενέργειες. Δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε όμως σε καμία περίπτωση κινήσεις παραπλάνησης και εκφοβισμού του απλού κόσμου για το κέρδος. Δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη με την παραπλάνηση και τα ψέματα. Ανάπτυξη υπάρχει όταν αναπτύσσονται και οι τριγύρω μας, όταν βοηθάμε και τους γύρο μας να εξελιχθούν, τότε θα μεγαλώσει και η IT αγορά και αυτό θα σημαίνει και μεγαλύτερη και καθαρή εμπορικότητα με τιμιότητα και εντιμότητα και σεβασμό προς τον καταναλωτή. Συσπειρωθείτε, συνεργαστείτε με τιμιότητα και ρεαλισμό, και προσδοκείτε την εξέλιξη, οραματιστείτε το αύριο. Έτσι θα ενισχυθεί η Ελληνική αγορά, στηρίζουμε όλοι την Ελληνική Αγορά IT Industry! Δεν αγοράζουμε έτοιμα προϊόντα για μεταπώληση, αλλά επενδύουμε χρόνο στο να δημιουργήσουμε πρωτότυπα και στην συνέχεια μέσω της εξέλιξης και ανάπτυξης να υπάρξει και εξαγωγή προϊόντων και υπηρεσιών. Πάντα με εντιμότητα, τιμιότητα, ρεαλισμό και σεβασμό προς τον καταναλωτή.

 

 

Data: http://i48.tinypic.com/2encc9d.png

Screenshot: http://img560.imageshack.us/img560/8113/iqnghs.png

 

Ακολουθεί το μήνυμα:

 

Το πάντειο hacked και down μετά την επίθεση που δέχτηκε το πανεπιστήμιο. Το ίδιο και στο alphatv. Εν το μεταξύ πριν του hack και root, είχε ακολουθήσει εκπομπή του Σροιτερ (alpha-tv) στην Αυτοψία με θέμα το hacking, που έδειχναν και καλά περί hacking κλπ με συγκεκριμένη αναφορά στο πάντειο, περνώντας συνεντευξεις και άλλες εταιρίες να μιλάνε για ασφάλεια, τρομοκρατώντας ουσιαστικά τον κόσμο και πουλώντας ασφάλεια. Λογικά υποτίθεται ότι το έφτιαξαν το πάντειο, αφού πούλησαν ασφάλεια γιατί στο server του παντείου υπήρχε φάκελος με backup της πριν εποχής της εκπομπής στην Αυτοψία wwwhack (φάκελος του backup). Επίσης είχε δημιουργηθεί video σχετικό με hacking στην Ελλάδα με συντελεστές την Obrela, MakVisual και Πρώτο Θέμα κ.α. Στο video αναφέρονται στο cern το οποιο έχουν βάλει σάλτσες, στην ουσία είναι μια απλή access μέσω γνωστού bug, και κάναν deface σε έναν υποφάκελο ενός subdomain cmsmon.cern.ch/zrwan/cern.html γιατί μόνο εκεί είχαν δικαιώματα να γράψουν σε αυτό το φάκελο επειδή ο admin έδωσε δικαιώματα 777 (accessed and modified by anyone permissions), και όχι πλήρης πρόσβαση και όχι στο main domain. Από την άλλη η GHS είχε ήδη access και σε εκείνο και σε αλλα boxes του cern όπως έχει δημοσίευση logs, εκείνη την εποχή επίσης λίγες μέρες πριν οι Fatal Error (brazil) χτύπησαν το sundomain root.cern.ch. Έτσι μετά την ερασιτεχνική δουλειά αυτών, το cern διόρθωσε πολλά bugs και έτσι χάθηκε access σε σημαντικά αρχεία που παρακολουθούσε καιρό η GHS. Εν το μεταξύ αυτά που δείχναν περί του Παντείου στην εκπομπή της Αυτοψίας έχουν γίνει sniffing (έχουν καταγραφεί οι κινήσεις αυτές μέσα στο server) από την GHS.

 

Καλο είναι να γίνονται γνωστά κάποια πράγματα:

Αυτοψία: www.alphatv.gr/Microsites/Autopsia/Shows.aspx

(αν δείτε ανάμεσα στο τελευταίο και το προτελευταίο video, αφαίρεσαν επιλεκτικά την παρόν εκπομπή ενώ ήταν online πριν μερικές μέρες)

Βεβαια μπορείτε να το δείτε στο Youtube να δείτε ότι λείπει από τι σελίδα τους που το αφαίρεσαν:

 

Και το movie wannabe των εταιριών που τρομοκρατούν πουλώντας ασφάλεια, αρχικά το είχε υποστήριξη το AthCon(το οποιο και υποστηρίξαμε αρχικά, και πρόκειται να επαναφέρουμε την στήριξη μας στο μέλλον μιας και μας αρέσει και θέλουμε τέτοιες εκδηλώσεις στην Ελλάδα, αρκεί να κινείται με κριτήριο την αλήθεια και τη ελεύθερη γνώση), ο Κυπριανού που συντηρούσε τα domains σε .com και .gr με όνομα black01white και ο οποιος κατάλαβε μάλλον ότι μέσα από ψέματα δεν πρόκειται να γίνει κάτι εποικοδομητικό και θα είναι δυσφήμιση και όπως φαίνεται απέσυρε τα domains και το movie, έτσι ονομάστηκε πλέον zero-movie, δείτε στο: zeromovie.gr ή δείτε το στο youtube.

 

Να τονίσουμε ότι ο Σροιτερ του Alpha TV θέλησε να προσφέρει μια σχετική εικόνα και κυρίως για την πρόληψη στο διαδίκτυο, αλλα από ότι φαίνεται έπεσε και αυτός θύμα της ίδια του της εκπομπής. Σε κάθε περίπτωση υποστηρίζουμε ανοιχτά την πρόληψη στο διαδίκτυο και κυρίως για τα παιδιά, και έχουμε επανελημένες φορες στείλει σχετικά σχέδια, ιδέες και τεχνικές στις αρχές αλλα και σε άλλους φορείς για την πρόληψη στο διαδίκτυο, και κυρίως για τις νεαρές ηλικίες, κάτι που φυσικά αγνόησαν οι αρχές και οι διάφοροι οργανισμοί. Ο μονος οργανισμός που εισάκουσε τις προτάσεις μας και προχώρησε χωρίς εμάς σε κάποιες κινήσεις (δεν μας απασχολεί αν προχωράνε με εμάς στις δικιές μας ιδέες και σχέδια πρόληψης, αλλά μας απασχολεί να γίνονται πράγματα για έναν καλύτερο κόσμο, και ένα καλύτερο αύριο), είναι η Ιντερπόλ στην οποια και αποστέλλουμε διαφορα στοιχεια που βρίσκουμε όταν βρίσκουμε στο διαδίκτυο σχετικά με ευαίσθητα θέματα, και τους ευχαριστούμε πολύ.

 

Hacked by Hellenic Hackers

Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή GHS.

 

 

 

Σχετικά με το Πάντειον:

http://www.ethnosnews.com/2012/12/νέα-επίθεση-από-την-greek-hacking-scene-στο-πάντειο-παν/

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/12/greek-hacking-scene.html

http://www.zougla.gr/greece/article/hackers-eriksan-to-site-tou-pantiou-panepistimiou

http://techmaniacs.gr/επίθεση-της-greek-hacking-scene-στην-πάντειο/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...