xrulezz Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Καλησπέρα φίλοι μου! Χρειάζομαι έναν Manager Npc που να μου δείχνει Κατάταξη/ Όνομα παίχτη/ Πόντοι & αγώνες/ και τη class είναι. Αν κάποιος γνωρίζει για αυτό το θέμα παρακαλώ να μου απαντήσει εδώ ή να μου απαντήσει σε προσωπικό μήνυμα. To Client του Server μου είναι IL Δεν επιτρέπονται: Οι βρισιές/ το spam/ κακά σχόλια/ και αν δεν γνωρίζεται για αυτό το θέμα μην ασχολείται καν. Όσοι κάνουν το αντίθετο αυτομάτως θα τον καταγγείλω σε ανώτερα άτομα προς προειδοποίηση. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση!
0 l22expert Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 den katalaba rank npc thelis gt exw kani ena share edo me custom mporfi i den katalaba ego
0 xrulezz Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 den katalaba rank npc thelis gt exw kani ena share edo me custom mporfi i den katalaba ego Θέλω ένα npc που να δείχνει τους top Players με τα περισσότερα points στην olympiad (τους 50 πρώτους) και να δείχνει επίσεις πόσα match έχουν παίξει και τη class είναι. Κατάλαβες τώρα? χδ
0 xrulezz Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 ti client? συγνώμη που δεν το ανέφερα πρωηγουμένος. Interlude. αλλά δεν με ενδιαφέρει και τόσο. θα το φτιάξω εγώ!
0 Zake Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 έχει γίνει ήδη share, αν ψάξεις λίγο θα το βρεις
0 xrulezz Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 έχει γίνει ήδη share, αν ψάξεις λίγο θα το βρεις οκ το βρήκα! παρακαλώ κάποιος που έχει δικαιώματα να lock το τοπικ. ευχαριστώ
Question
xrulezz
Καλησπέρα φίλοι μου!
Χρειάζομαι έναν Manager Npc που να μου δείχνει Κατάταξη/ Όνομα παίχτη/ Πόντοι & αγώνες/ και τη class είναι.
Αν κάποιος γνωρίζει για αυτό το θέμα παρακαλώ να μου απαντήσει εδώ ή να μου απαντήσει σε προσωπικό μήνυμα.
To Client του Server μου είναι IL
Δεν επιτρέπονται: Οι βρισιές/ το spam/ κακά σχόλια/ και αν δεν γνωρίζεται για αυτό το θέμα μην ασχολείται καν.
Όσοι κάνουν το αντίθετο αυτομάτως θα τον καταγγείλω σε ανώτερα άτομα προς προειδοποίηση.
Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση!
5 answers to this question
Recommended Posts