giafka1xt Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Re paidia kana xploit gia baium,anthara valaka iparxei?? Vasika exw akousei kati gia anthara oti peftei me leathal alla den kserw kata poso isxyei..Mipws kserei kaneis pws kai ta sxetika??? P.S.Sry gia prin fakoyka apla kitousa lathos section kai anoixa thread ekei.Thnx gia to move. Quote
theprofesso Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 se low rate server d nomizo na boris na riksis antharas me 1 lethal :S ligo koulo m akugete..d ksero vevea,1 gnomi leo..se high lvl server opos o infogate kati ginete ^^ Quote
NiOSe Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 bugs gia rb den iparxoun.eixan pei kati gia barakiel, na aneveis pano se mia kolona alla to dokimasa kai den epiane.lethal se rb pou petaei rb jewel dn nomizo na ginete Quote
Lar1$a1o$ Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 ston l2crazy(c6) uparxei ena bug gia rb .. pas arxizeis na to baras kaneis duel(pas me partaki gia rb) kaneis duel se enan (enw sunexizeis na baras to rb) molis grapsei 'tie' to rb pa8enei paralyze.. :D elpizw na boh8hsa..dokimaste to Quote
Recommended Posts