Jump to content

Κασιδιάρης: Το ισχυρό όπλο του Έλληνα είναι το γιαούρτι!


Yakuza™

Recommended Posts

Επί παντός επιστητού μίλησε ο Ηλίας Κασιδιάρης σε εκδήλωση στα Τρίκαλα, όπου ιδρύθηκε το νέο γραφείο της Χρυσής Αυγής.​

 

Ο γενικός γραμματέας και βουλευτής του κόμματος ξεκίνησε δυναμικά περιγράφοντας το πιο ισχυρό όπλο του Έλληνα σήμερα, το… γιαούρτι: «Εμείς δεν έχουμε γραμμένους λόγους και βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο με τους πολίτες. Δεν πηγαίνουμε στα μπαλκόνια για να μιλήσουμε. Για εμάς για χρόνια ήταν στόχος τα μπαλκόνια, για να πετάμε το νούμερο ένα όπλο που έχει στα χέρια του ο Έλληνας, το οποίο είναι πιο δυνατό και από πυρηνική βόμβα. Είναι το γιαούρτι και ειδικά το light που κάνει και καλό στην επιδερμίδα».

 

Στη συνέχεια, θέλησε να απαντήσει σε όσους πρόβλεψαν ότι η Χρυσή Αυγή θα γίνει μέρος του συστήματος όταν μπει στη Βουλή: «Δεν είμαστε καλά παιδιά τώρα που μπήκαμε στη Βουλή. Ίσα-ίσα που γίναμε και γίναμε χειρότερα: 4 αιτήσεις άρσεως ασυλίας μέσα σε 1,5 μήνα. Την ίδια ώρα που στα γραφεία των διαφόρων εισαγγελέων υπάρχουν «πάκοι» 2 μέτρα ακόμη και για βιασμούς ή κάποιον που πάτησε μια κοπέλα μεθυσμένος».

 

Το… μενού στη συνέχεια είχε τοποθέτηση για την περίφημη λίστα των πολιτικών προσώπων που ελέγχονται για περίεργο πλουτισμό: «Τα ονόματα των πολιτικών στην Ελλάδα δεν είναι 32, είναι εκατοντάδες ή και χιλιάδες. Για να επέλθει η πολυπόθητη πολιτική κάθαρση πρέπει να ανοίξουν δεκάδες νέες πτέρυγες στις φυλακές».

 

«Να χάσουν κιλά οι νέοι για να δείχνουν ωραίοι ως… Χρυσαυγίτες»

 

«Είναι αδύνατο η ελληνική νεολαία να είναι η πιο παχύσαρκη της Ευρώπης. Θα βάλουμε πάλι στα σχολεία τα αρχαία ολυμπιακά αθλήματα ώστε η ευεξία, η ρώμη και η όμορφή εμφάνιση να γίνουν και πάλι τα χαρακτηριστικά του Έλληνα. Κάτι το οποίο βλέπουν όλοι στις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής. Έχουμε τη νεολαία, το μέλλον της Ελλάδας, μαζί μας» τόνισε στη συνέχεια ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποιος μιλώντας για τροφή θυμήθηκε την κριτική που δέχθηκε το κόμμα του για τη δωρεάν διανομή μόνο σε Έλληνες: «Μας κατηγόρησαν που μοιράσαμε τροφή μόνο σε Έλληνες. Είναι γιατί αυτοί ποτέ δεν έδωσαν ούτε μισό ευρώ στον Έλληνα, αν και έπαιρναν για χρόνια τεράστιες επιχορηγήσεις. Είδατε ποτέ να δίνει το ΚΚΕ, το κόμμα του λαού;».

 

Ο ίδιος, κάλεσε τα μέλη της Χρυσής Αυγής να διώξουν… κλοτσηδόν όποιον πάει στο κόμμα ζητώντας να βολευτεί: «Δεν υποσχόμαστε δουλειά ή κάτι άλλο. Εάν έρθει κάποιος στη Χρυσή Αυγή και θέλει να φάει, καλώ τα υπόλοιπα μέλη να τον πετάξουν από τις σκάλες ή και από το παράθυρο».

 

«Δε θα σηκώνετε χέρι εάν δεν υπάρχει ανάγκη»!

 

Για τα θερμόαιμα μέλη του κόμματος, ο κ. Κασιδιάρης είχε να δώσει μια συμβουλή: να μη βαράνε εάν δεν είναι απόλυτη η ανάγκη! «Πρέπει να διασφαλιστεί η νομική υπόσταση του κόμματος. Δεν θα σηκώνετε χέρι εάν δεν υπάρχει μεγάλη ανάγκη» σημείωσε με πολύ φυσικότητα!

 

Πάντως, ξεκαθάρισε ότι ακόμη κι αν κηρυχθεί παράνομη η Χρυσήβ Αυγή, θα την αναστήσουν ως… Ελληνική: «Ακόμα και να βγάλουν παράνομη τη Χρυσή Αυγή, την επόμενη μέρα το νομικό τμήμα θα πάει στον Άρειο Πάγο με μια δήλωση θα ιδρύσει την Ελληνική Αυγή με τον ίδιο αρχηγό, τον ίδιο γραμματέα κλπ».

 

Τέλος, ο κ. Κασιδιάρης αναφέρθηκε στο περιστατικό στη Βουλή όπου κατηγορήθηκε το κόμμα του ότι έχει μετατρέψει τη σημαία σε σκουπόξυλο: «Σε αυτούς που είπαν για σκουπόξυλα και σημαίες, τους λέμε ότι το σκουπόξυλο δεν το έχουν μόνο για να σκουπίζουν και κάποιες φορές βάζουν κάποιους να κάτσουν πάνω τους για να παραδειγματιστούν».

 

Δείτε το βίντεο

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...