sokianos Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Καλησπερα και ευχαριστω εκ των προτερων θελω οταν πεφτει ο char να βγαινουν τα buffs απο που το αλλαζω γιατι δεν θυμαμαι... Νεκρο σκιλλ το achor ποιανει πολυ ευκολα στα 5 τα 3 ποιανουν απο που να το αλλαξω μεσα απτα stats/skill
0 sokianos Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 Και γιατι δεν ρωτας; ωραια εχω βαλει νπσ και οταν τα κανω ντιλιτ και κανω ρρ παλι βγαινουν εκει π ηταν πηγα spawn list αλλα τπτ δεν βρηκα τα id
0 Fanky Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 ωραια εχω βαλει νπσ και οταν τα κανω ντιλιτ και κανω ρρ παλι βγαινουν εκει π ηταν πηγα spawn list αλλα τπτ δεν βρηκα τα id πήγαινε στα configs σου,και βάλε customspawnlist = false ή πήγαινε στο custom_spawnlist.sql και σβήσε το συγκεκριμένο id.
0 sokianos Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 ωραιος ευχαριστω παρα πολυ ολους να στε καλα :)
0 Fanky Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 ωραιος ευχαριστω παρα πολυ ολους να στε καλα :) το κλειδώνω. εάν θες κάτι άλλο σχετικά με αυτό,ή κανε μου πμ να το ξεκλειδώσω ή κάνε ένα καινούργιο τοπικ
Question
sokianos
Καλησπερα και ευχαριστω εκ των προτερων
θελω οταν πεφτει ο char να βγαινουν τα buffs απο που το αλλαζω γιατι δεν θυμαμαι...
Νεκρο σκιλλ το achor ποιανει πολυ ευκολα στα 5 τα 3 ποιανουν απο που να το αλλαξω μεσα απτα stats/skill
19 answers to this question
Recommended Posts