RapBoy Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Γεια σας βασικα θα ηθελα ανα ξερει καποιος ποια καρτοκινητη εχει τα καλυτερα πακετα για να μιλας προς εναν αριθμο ι γενικα...πχ whats 600 λεπτα με 5 ευρω...κατι καλυτερο υπαρχει ???? ..και ανα γινετε εστω ι συμβολαιο ι προγραμμα ι κατι για να μιλας μονο προς εναν αριθμο απεριοριστα η να εχεις πολα λεπτα προς εκει..αν μπορει καποιος να helprarei....
Devilfenix Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Γεια σας βασικα θα ηθελα ανα ξερει καποιος ποια καρτοκινητη εχει τα καλυτερα πακετα για να μιλας προς εναν αριθμο ι γενικα...πχ whats 600 λεπτα με 5 ευρω...κατι καλυτερο υπαρχει ???? ..και ανα γινετε εστω ι συμβολαιο ι προγραμμα ι κατι για να μιλας μονο προς εναν αριθμο απεριοριστα η να εχεις πολα λεπτα προς εκει..αν μπορει καποιος να helprarei.... nomizw oti i vodafone kartokiniti me 10 euro to mina, milas aperiorista se oli tin vodafone. Den kserw an isxiei akoma.
RapBoy Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Δεν εχει κατι καλο η vodafone αυτο με τα 10 ευρο και απεριοριστα δε το βρικα...εγω ενδιαφερομαι μονο για λεπτα πχ whats up 600 λεπτα με 5 ευρω...η vodafone δεν εχει κατι καλητερο..θελω πακετο μονο με λεπτα..κ αν υπαρχει και κατι με απεριοριστα...
MixMasteR Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Δεν εχει κατι καλο η vodafone αυτο με τα 10 ευρο και απεριοριστα δε το βρικα...εγω ενδιαφερομαι μονο για λεπτα πχ whats up 600 λεπτα με 5 ευρω...η vodafone δεν εχει κατι καλητερο..θελω πακετο μονο με λεπτα..κ αν υπαρχει και κατι με απεριοριστα... http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-omilias/
TEOGR_hItMaKeR Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Q 1 euro = 300 λεπτά σε όλη την Q και Wind με 3 ευρώ νομίζω είναι κάτι παραπάνω + 60 λεπτά δωρεάν σε όλα τα δίκτυα ..
UnSponsored Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Γεια σας βασικα θα ηθελα ανα ξερει καποιος ποια καρτοκινητη εχει τα καλυτερα πακετα για να μιλας προς εναν αριθμο ι γενικα...πχ whats 600 λεπτα με 5 ευρω...κατι καλυτερο υπαρχει ???? ..και ανα γινετε εστω ι συμβολαιο ι προγραμμα ι κατι για να μιλας μονο προς εναν αριθμο απεριοριστα η να εχεις πολα λεπτα προς εκει..αν μπορει καποιος να helprarei.... egw suni8iza na vazw me 7 euro 600 mins kai 600 sms pros What's up
RapBoy Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Q 1 euro = 300 λεπτά σε όλη την Q και Wind με 3 ευρώ νομίζω είναι κάτι παραπάνω + 60 λεπτά δωρεάν σε όλα τα δίκτυα .. Μπράβο ρε φίλε χίλια ευχαριστώ!!!..κάποιος να το κλειδωση..
MixMasteR Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Μπράβο ρε φίλε χίλια ευχαριστώ!!!..κάποιος να το κλειδωση.. Locked.
Recommended Posts