SirLionheart Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 ναι, είμαι hater σου. Βασικά αν σου πω οτι και πρώτη φορα σε βλέπω στο mxc. "αἰὲν ἀριστεύειν καὶ ὑπείροχον ἔμμεναι ἄλλων" εκτός από κοπρολάγνος βλέπω είσαι και αρχαιολάγνος. Φασιστάκι ή απλός βλάκας που διαβάζει ρητά; Στο forum έχω τουλάχιστον δύο με τρία χρόνια με διάφορους λογαριασμούς, ασχέτως αν δεν μιλούσα. Ευτυχώς ξέρω πολύ καλά τι είμαι και ποιος είμαι και δεν χρειάζεται να το αποδείξω σε κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό μου. Εσύ τι ρόλο βαράς εδώ; τον δικηγόρο του διαβόλου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vazelos Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Ευτυχώς ξέρω πολύ καλά τι είμαι και ποιος είμαι και δεν χρειάζεται να το αποδείξω σε κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό μου. αἰὲν ἀριστεύειν καὶ ὑπείροχον ἔμμεναι ἄλλων είσαι πραγματικά βλάκας αχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vazelos Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 ο θεός να σε βοηθήσει και εκεί που θα τρως απ τα σκουπίδια να σε χτυπήσει το σκουπιδιάρικο μπας και σε απαλλάξει απ τη χαζομάρα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirLionheart Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 αἰὲν ἀριστεύειν καὶ ὑπείροχον ἔμμεναι ἄλλων είσαι πραγματικά βλάκας αχαχαχαχα ο θεός να σε βοηθήσει και εκεί που θα τρως απ τα σκουπίδια να σε χτυπήσει το σκουπιδιάρικο μπας και σε απαλλάξει απ τη χαζομάρα σου Ασχολήσου πρώτα με τα προβλήματα σου (που σίγουρα θα έχεις) και των αλλονών άστα για άλλη φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vazelos Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Ασχολήσου πρώτα με τα προβλήματα σου (που σίγουρα θα έχεις) και των αλλονών άστα για άλλη φορά. μπορούν να περιμένουν τα δικά μου, εσύ έχεις σοβαρότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeLLy Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Στο forum έχω τουλάχιστον δύο με τρία χρόνια με διάφορους λογαριασμούς, ασχέτως αν δεν μιλούσα. Ευτυχώς ξέρω πολύ καλά τι είμαι και ποιος είμαι και δεν χρειάζεται να το αποδείξω σε κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό μου. Εσύ τι ρόλο βαράς εδώ; τον δικηγόρο του διαβόλου; ston poutso mou Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirLionheart Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 μπορούν να περιμένουν τα δικά μου, εσύ έχεις σοβαρότερα Γνωριζόμαστε και από χθες; στον πούτσο μου Εσύ τι πετάγεσαι σαν πούτσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vazelos Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Όχι αλλά αισθάνομαι ότι σε ξέρω, έχω γνωρίσει άτομα απ τη φυλή σου. Πάντως πολύ καλό να συνδυάσεις τον όμηρο με τον σωκράτη και το σφακιανάκη. Είσαι πολύ ψαγμένος και ανώτερος άνθρωπος Link to comment Share on other sites More sharing options...
™StarЯdoм® Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 huehuehue Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirLionheart Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Όχι αλλά αισθάνομαι ότι σε ξέρω, έχω γνωρίσει άτομα απ τη φυλή σου. Πάντως πολύ καλό να συνδυάσεις τον όμηρο με τον σωκράτη και το σφακιανάκη. Είσαι πολύ ψαγμένος και ανώτερος άνθρωπος Τις φιλοσοφίες και τις εξυπνάδες σου, εκεί που σε παίρνουν. Δεν έχω όρεξη να λογομαχήσω αυτή τη στιγμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vazelos Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Τις φιλοσοφίες και τις εξυπνάδες σου, εκεί που σε παίρνουν. Δεν έχω όρεξη να λογομαχήσω αυτή τη στιγμή. ΣΟΥ ΠΕΤΑΩ ΤΟ ΓΑΝΤΙ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
™StarЯdoм® Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeLLy Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 sto poutso mou :troll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matthew Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 edw k 2 meres mas grafeis olous stn poutso s Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist05 Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 posoi na xwresoun dld ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts