Matthew Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Prosexe mn s klepsoun ta papoutsia tn prwti mera,ekei p s dinoun ta stratiwtika :troll:
™StarЯdoм® Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 na soy pws 8a nai h prwti mera . 8a beis 8a s psaksoun ta pramata , epeita 8a perimeneis na psaksoun kai tous ipolipous , 8a pate se mia ai8ousa opou 8a sas dwsoun ta pragmata ( arbiles,paralages,petsetes,ktlp ktlp ) meta 8a pate gia embolia , meta 8a pate na sas milisei kapios gia t p phgate , 8a pate gia fagito , kai meta (isws eleu8ero xrono ) emeis kaname prosoxh-imianapausi.
Vkouk Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 εγω ομως εχω προβλημα στην καρδια και πρεπει να κατεβω 401. την επομενη μερα θα με στειλουν; τα πραγματα μου θα τα αφησω εκει; τις αρβυλες που θα τις αφηνω γιατι ακουσα στο ΚΕΝ δεν εχει τις ντουλαπες.
™StarЯdoм® Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ( .... .... ) 2013 Α ΕΣΣΟ , παραουσιαζομαι στην πρωινη αναφορα του λοχου κυριε λοχαγε για να σας αναφερω οτι αιτουμε χ μερες αδεια για την πολη της αθηνας για προσωπικους λογους.
™StarЯdoм® Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 εγω ομως εχω προβλημα στην καρδια και πρεπει να κατεβω 401. την επομενη μερα θα με στειλουν; τα πραγματα μου θα τα αφησω εκει; τις αρβυλες που θα τις αφηνω γιατι ακουσα στο ΚΕΝ δεν εχει τις ντουλαπες. ισως πας την 2η μερα . θα σας πανε στον λοχο , να αφησετε τα πραματα . καπου θα υπαρχει χωρος , παρε κλειδαρια να τις κλειδωσεις.
Vkouk Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ( .... .... ) 2013 Α ΕΣΣΟ , παραουσιαζομαι στην πρωινη αναφορα του λοχου κυριε λοχαγε για να σας αναφερω οτι αιτουμε χ μερες αδεια για την πολη της αθηνας για προσωπικους λογους. μπαρντον;:P ισως πας την 2η μερα . θα σας πανε στον λοχο , να αφησετε τα πραματα . καπου θα υπαρχει χωρος , παρε κλειδαρια να τις κλειδωσεις. εχω παρει 2 ρε. 2η μερα με αμαξι του στρατου θα παω ετσι?
Matthew Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 prwta kaneis emvolia k meta pairneis ta pragmata xD nai tha pas 401 k ta pragmata tha t afiseis pisw.. Paizei na s dwsoun k anaboli apo to strato an exeis sobaro thema lol..
™StarЯdoм® Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 μπαρντον;:P εχω παρει 2 ρε. 2η μερα με αμαξι του στρατου θα παω ετσι? με λεωφορειο ρε ... ακου τι κλειδαριες θες : 1 μικρη για το κεντρο για τις αρβυλες , ( για τα φερμουαρ στη σακο σου ή στη βαλιτσα οτι εχεις ) 1 μεγαλη για το λουκανικο , 1 μεσαια για το οπλο μετα οταν θα παρεισ ( αμα ) 1 μεσαια το φορεαμο . ετσι θα παρουσιαζεσαι ,συνηθησετο απο τωρα.
™StarЯdoм® Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 prwta kaneis emvolia k meta pairneis ta pragmata xD nai tha pas 401 k ta pragmata tha t afiseis pisw.. Paizei na s dwsoun k anaboli apo to strato an exeis sobaro thema lol.. εμεις πρωτα ειχαμε παρει και μετα.
Vkouk Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 prwta kaneis emvolia k meta pairneis ta pragmata xD nai tha pas 401 k ta pragmata tha t afiseis pisw.. Paizei na s dwsoun k anaboli apo to strato an exeis sobaro thema lol.. διπτυχη αορτικη βαλβιδα ( στην καρδια ) χανω αιμα δεν κανει να πιεζομαι σηκωνω βαρυ και παθαινω ταχυπαλμιες :O δεν θελω αναβολη. τα πραγματα ομως ρε που θα τα αφησω;ναι μεν με λουκετο αλλα τις αρβυλες το βραδυ που θα τις αφηνω;
™StarЯdoм® Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 διπτυχη αορτικη βαλβιδα ( στην καρδια ) χανω αιμα δεν κανει να πιεζομαι σηκωνω βαρυ και παθαινω ταχυπαλμιες :O δεν θελω αναβολη. τα πραγματα ομως ρε που θα τα αφησω;ναι μεν με λουκετο αλλα τις αρβυλες το βραδυ που θα τις αφηνω; ε ρε θα υπαρχει καπιος χωρο , που θα τις αφηνεται ολοι εκει.
Vkouk Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 διπτυχη αορτικη βαλβιδα ( στην καρδια ) χανω αιμα δεν κανει να πιεζομαι σηκωνω βαρυ και παθαινω ταχυπαλμιες :O δεν θελω αναβολη.
Recommended Posts