Jump to content

Recommended Posts

Posted

exete mia kokkinomalla ekei...prepei na einai 'h 2o 'h 3o etos

κ καταλαβα ποια εννοεις. μια που κανει παρεα με ΠΑΣΠιτες κ φοραει μινι συνηθως
Posted

οτι κινειται πυροβολειται στις σχολες. φανταζομαι δεν ηρθαν ολες για να μαθουν εδαφομηχανικη,διαγραμμα Bruckner,δομοστατικα,υδραυλικη και φοιτητικο κομματικο συνδικαλισμο

λεεεεω εγω τωρα.

Posted

οτι κινειται πυροβολειται στις σχολες. φανταζομαι δεν ηρθαν ολες για να μαθουν εδαφομηχανικη,διαγραμμα Bruckner,δομοστατικα,υδραυλικη και φοιτητικο κομματικο συνδικαλισμο

λεεεεω εγω τωρα.

eee nai exoume kai tis glastres pou to paizoun kales se olous foran konta wste na fainetai o misos kwlos....

Posted

λεεεεω εγω τωρα.

Μέχρι να καταλάβω ότι μιλούσες για τη σχολή νόμιζα ότι έλεγες για την Ηλέκτρα.
Posted

λεεεεω εγω τωρα.

btw twra pou eipes foithtiko kommatiko sundikalismo ton eides ton tsampouka tis proalles? metaksu paspitwn kai prwhn paspitwn? poli gelio

Posted

δεν με απασχολουν τα κομματικα. αν και εχω πολλους πασπιτες κ κομμουνιστες φιλους.

Posted

δεν με απασχολουν τα κομματικα. αν και εχω πολλους πασπιτες κ κομμουνιστες φιλους.

ena 8a sou pw....Me stoupi kai me venzinh kai o paspitis/dapiths/kniths dn 8a svhnei....

Posted

twra sobara...o Romeo exei kapoio problima??

Prin 2 meres elege oloi me misoun...

Xtes elege euxaristw oloi me pane edw...

k twra leei psifiste opoion 8elete,dn m noiazei g mena..

WHATS WRONG WITH THAT GUY

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...