Katherine Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 pios pios pios to kanei to kamos rono mc rono rono
SpirakosDafuq™ Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 pios pios pios to kanei to kamos rono mc rono rono το τουρμπινα περνει μπρος ποιος ποιος
Eagle_Eye Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Ontws ton ka8arisan xrysaygites prin kati xronia opws elegan?
SpirakosDafuq™ Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Ontws ton ka8arisan xrysaygites prin kati xronia opws elegan? εχουν ακουστει πολλα αλλα αντε βγαλε ακρη εγω πιστευω οτι δεν ηταν ποτε στην ελλαδα η αν ηταν γυρισε αλβανια
Dante44® Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 εχουν ακουστει πολλα αλλα αντε βγαλε ακρη εγω πιστευω οτι δεν ηταν ποτε στην ελλαδα η αν ηταν γυρισε αλβανια Gia pion les?
SirLionheart Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 - Τι θα γίνει ρε Θάνο με τα νοίκια που χρωστάς;- Α ναι! Δεν σου είπα! Βρήκα λύση! Διοργανώνω party προς τιμήν σου! Θα γίνει χαμός! Και μετά φαντάζομαι θα είμαστε εντάξει.- Εγώ τα λεφτά μου θέλω. Τι party και μαλακίες;...........- Μα.. Θα είναι party να μην στα χρωστάω.
Dante44® Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 - Τι θα γίνει ρε Θάνο με τα νοίκια που χρωστάς; - Α ναι! Δεν σου είπα! Βρήκα λύση! Διοργανώνω party προς τιμήν σου! Θα γίνει χαμός! Και μετά φαντάζομαι θα είμαστε εντάξει. - Εγώ τα λεφτά μου θέλω. Τι party και μαλακίες; . . . . . . . . . . . - Μα.. Θα είναι party να μην στα χρωστάω. autin tin fora den to epiasa :/
Recommended Posts