Fortuna Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Ρε μαλάκες, λυπηθείτε με. Μπείτε μια φορά μετά τις 00:00 να πάμε να παίξουμε κανά σοβαρό ranked team. Έχω να παίξω σοβαρά lol 2-3 μήνες και απλά δε μπορώ να βρω τον παλιό tryhard εαυτό μου στο solo q. Αν το επιχειρήσω τότε θα φτάσω 1400 elo. Κάνω 8-0 στο 15 με irelia και τους αφήνω να το κάνουν throw επειδή δε μου βγαίνει να κάνω tryhard και να τους γράψω στο chat. Ούτε παλιά έγραφα chat, αλλά έκανα και κανένα ping να νιώσουν. Γενικά είμαι σε φάση "στα αρχίδια μου όλα". Παίζω στα ranked λες και είναι normal και δε με νοιάζει το αποτέλεσμα. Άντε να γίνω Platinum πριν τελειώσει το season gogo
Fortuna Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 KAI ME BAZEI ΣΥΝΕΧΕΙΑ TEAM CAPTAIN ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.
Fortuna Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΧΝΙΔΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ DRAFT ACTIVE ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ BAN ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ BAN ΤΟ ΜΑLPHITE ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΖΑΝΕ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΙΚΑ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΜΟΥ.
Fortuna Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 ΝΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΑ ΠΙΑΣΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ CHAT ΚΑΙ ΚΑΝΩ PINGS ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ
Fortuna Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Ίσως να κινητοποιήθηκα επειδή μου κλέψανε το Blue στην αρχή και είπα από μέσα μου... "Όχι τόσο χαμηλά πια. Όχι και να μου κάνουν invade αυτά τα σκουπίδια..."
Fortuna Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Όσοι νομίζετε πως ο μονόλογός μου είναι κουραστικός, αράξτε... Solo q cancer is back.
Recommended Posts