Jump to content

Official Spam Topic ☂

Maxtor

Recommended Posts

o xdrac δεν παίζει να το είδε καν.

όσο για εμένα,εγω 'τσακώθηκα' με τον ιντερπιδ για αυτό το θέμα.

απλά ο ιντερπιδ δεν μπορεί να καταλάβει ότι το μχσ δεν είναι ίδιο με το '10 που ήταν σταφφερ,έχουν αλλάξει πολλά..προσπαθούσα να του το εξηγήσω σε 2 σελίδες,αλλα δεν κατάλαβε γρι.

Η αλήθεια όμως είναι,οτι ειδικά ο χδεμ το είχε παραγαμήσει,ο ιντερπιδ δεν ξερω ίσως να το συνέχιζε(λάθος του,αλλα δεν είμαι εγω αυτος που θα τον κρίνω,ούτε μπορώ να κάνω κάτι).

Όσο για εσένα δεν ξέρω γιατί είσαι banned,προσωπικά δεν έχω δει άσχημη συμπεριφορά απο εσένα(ξαναλέω,εγώ προσωπικά..όχι οτι κάθησα να ψάξω δηλαδή τα ποστς σου,άλλα όσες φορές τύχαινε και πήγαινα σε ένα τοπικ που είχες απαντήσει),απο τους άλλους όμως ναι.

Επίσης,κάποιοι σταφφερς δεν μπορούν να δεχτούν τις βρισιές..όπου και να είναι.(είτε στο σπαμ είτε σε κάποιο άλλο).Προσωπικά,δεν με νοιάζει ότι και να μου πεις,οτι και να μου κάνεις(σε μένα),στα αρχίδια μου θα γράψω τον οποιοδήποτε με βρίσει ή κάτι τέτοιο,κάποιοι όμως δεν είναι έτσι..είναι ανάλογα με την 'προσωπικότητα' του καθενώς..τι να σου πω..

πχ αν κάποιος μου βρίσει την μάνα,απλά θα γελάσω,αλήθεια.

Γιατί θα καταλάβω πόσο παιδάκι είναι,όμως κάποιοι δεν σκέφτονται έτσι (:

o xdrac δεν παίζει να το είδε καν.

όσο για εμένα,εγω 'τσακώθηκα' με τον ιντερπιδ για αυτό το θέμα.

απλά ο ιντερπιδ δεν μπορεί να καταλάβει ότι το μχσ δεν είναι ίδιο με το '10 που ήταν σταφφερ,έχουν αλλάξει πολλά..προσπαθούσα να του το εξηγήσω σε 2 σελίδες,αλλα δεν κατάλαβε γρι.

Η αλήθεια όμως είναι,οτι ειδικά ο χδεμ το είχε παραγαμήσει,ο ιντερπιδ δεν ξερω ίσως να το συνέχιζε(λάθος του,αλλα δεν είμαι εγω αυτος που θα τον κρίνω,ούτε μπορώ να κάνω κάτι).

Όσο για εσένα δεν ξέρω γιατί είσαι banned,προσωπικά δεν έχω δει άσχημη συμπεριφορά απο εσένα(ξαναλέω,εγώ προσωπικά..όχι οτι κάθησα να ψάξω δηλαδή τα ποστς σου,άλλα όσες φορές τύχαινε και πήγαινα σε ένα τοπικ που είχες απαντήσει),απο τους άλλους όμως ναι.

Επίσης,κάποιοι σταφφερς δεν μπορούν να δεχτούν τις βρισιές..όπου και να είναι.(είτε στο σπαμ είτε σε κάποιο άλλο).Προσωπικά,δεν με νοιάζει ότι και να μου πεις,οτι και να μου κάνεις(σε μένα),στα αρχίδια μου θα γράψω τον οποιοδήποτε με βρίσει ή κάτι τέτοιο,κάποιοι όμως δεν είναι έτσι..είναι ανάλογα με την 'προσωπικότητα' του καθενώς..τι να σου πω..

Και εγώ αυτό ακριβώς,προσπάθησα να του εξηγήσω και έγινε mad και μου είπε πως υπερασπίζομαι τον xdem. Τεσπα ,ξέρω γιατί μερικοί έχουν βάλει στο μάτι τον xdem.

Hi Zake.

πχ αν κάποιος μου βρίσει την μάνα,απλά θα γελάσω,αλήθεια.

Γιατί θα καταλάβω πόσο παιδάκι είναι,όμως κάποιοι δεν σκέφτονται έτσι (:

Το θέμα είναι πως ούτε καν βρίζω,τώρα αυτός τόσο mad που τον έκανα λέει ότι να 'ναι για το e-penis του.

Και το πιο αστείο ήταν που μπήκε και ο Heroin και συμφώνησε μαζί του. ΧΔ

Ρε παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Ας αφήσουμε τα πράγματα ως έχουν, και ας μην παίρνουμε ότι μας λένε πάνω μας. Άσχετα το γούστο το καθενός όσο αναφορά τα αστεία και τα όρια του καθενός.

Όσο αναφορά τους staffers, όπως και να το κάνουμε δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Απλά κοιτάξτε με τα σημερινά δεδομένα πως μπορούμε να κάνουμε το φόρουμ καλύτερο. Δεν υπάρχει λόγος να βρίσκουμε διαφορές μεταξύ μας, αφού έχουμε επιλέξει ένα φόρουμ κοινού ενδιαφέροντος.

Ελπίζω να έγινε κατανοητός, για τυχόν απορίες εδώ είμαι. Δε νομίζω να λέω κάτι εξιζητημένο πάντως.

Ρε παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Ας αφήσουμε τα πράγματα ως έχουν, και ας μην παίρνουμε ότι μας λένε πάνω μας. Άσχετα το γούστο το καθενός όσο αναφορά τα αστεία και τα όρια του καθενός.

Όσο αναφορά τους staffers, όπως και να το κάνουμε δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Απλά κοιτάξτε με τα σημερινά δεδομένα πως μπορούμε να κάνουμε το φόρουμ καλύτερο. Δεν υπάρχει λόγος να βρίσκουμε διαφορές μεταξύ μας, αφού έχουμε επιλέξει ένα φόρουμ κοινού ενδιαφέροντος.

Ελπίζω να έγινε κατανοητός, για τυχόν απορίες εδώ είμαι. Δε νομίζω να λέω κάτι εξιζητημένο πάντως.

Πίστεψέ με,αν είχα φάει ΒΑΝ με κάτι για το οποίο έκανα πραγματικά ούτε καν θα ασχολιόμουν.. Τώρα να φάω ΒΑΝ για την συμπεριφορά μου ,και ειδικά από τον συγκεκριμένο,συγγνώμη αλλά δεν το δέχομαι.. :)

Βγάλτε το ban από τον Matthew και απλά δώστε του ένα warning, δεν έχει λόγο να ναι banned σοβαρά τώρα.

Πίστεψέ με,αν είχα φάει ΒΑΝ με κάτι για το οποίο έκανα πραγματικά ούτε καν θα ασχολιόμουν.. Τώρα να φάω ΒΑΝ για την συμπεριφορά μου ,και ειδικά από τον συγκεκριμένο,συγγνώμη αλλά δεν το δέχομαι.. :)

Μπορείς να μου εξηγήσεις σε γενικές γραμμές τι έγινε;

Απ' τα λίγα που κατάλαβα πάντως, είναι ότι "μάλωσες" με ένα staffer και μπήκαν και άλλη σε αυτή τη συζήτηση, και κάποιος έθιξε κάποιο άλλου πρόσωπα, και άρχισαν έτσι οι βρισιές. Σίγουρα αυτό δεν είναι ωραίο να ακούγεται είτε από staffer είτε από απλό μέλος.

Το θέμα είναι να μην δίνουμε και τόσο πολύ σημασία σε ότι μας λένε, όσο αναφορά τέτοιες καταστάσεις και απλά να συνεχίσουμε σε αυτό που κάνουμε. Το ξαναλέω, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μιας και επιλογή όλων ήταν να υπάρχει μέχρι στιγμής αυτό το φόρουμ.

Βγάλτε το ban από τον Matthew και απλά δώστε του ένα warning, δεν έχει λόγο να ναι banned σοβαρά τώρα.

Εφόσον υπάρχουν και τα κατάλληλα proofs, why not. Δεν μπορώ να καταλάβω, τι έχει πιάσει τώρα τελευταία τους staffers και αρχίζουν να τα "βάζουν" με τα απλά μέλη. Okay ρε φίλε, είσαι staff του φόρουμ. Το φόρουμ λειτουργεί με κάποιος κανόνες που πρέπει όλοι να τους τηρούμε. Αρχικά θα πρέπει να υπάρχει η ειδοποίηση ότι ο χρήστης έχει ξεφύγει απ' τα όρια αυτών, και έπειτα έρχεται και οι ποινή.

Μου φαίνεται πως μια σχετική "παιδεία" όσο αναφορά τον τομέα του φόρουμ, λείπει από μερικούς εδώ μέσα, κι αυτό είναι κάτι θλιβερό. Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα καλυτερεύσουν.

Τώρα το θυμήθηκα..

http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=234836.0

μετά απο σχεδον ενάμιση χρόνο,νατος ο l2mxc ::)

Μπορείς να μου εξηγήσεις σε γενικές γραμμές τι έγινε;

Απ' τα λίγα που κατάλαβα πάντως, είναι ότι "μάλωσες" με ένα staffer και μπήκαν και άλλη σε αυτή τη συζήτηση, και κάποιος έθιξε κάποιο άλλου πρόσωπα, και άρχισαν έτσι οι βρισιές. Σίγουρα αυτό δεν είναι ωραίο να ακούγεται είτε από staffer είτε από απλό μέλος.

Το θέμα είναι να μην δίνουμε και τόσο πολύ σημασία σε ότι μας λένε, όσο αναφορά τέτοιες καταστάσεις και απλά να συνεχίσουμε σε αυτό που κάνουμε. Το ξαναλέω, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μιας και επιλογή όλων ήταν να υπάρχει μέχρι στιγμής αυτό το φόρουμ.

Έφαγε dekarma ο xdem στο spam section επειδή 'έβρισε' τον Intrepid και του είπα πως δεν λέει κάτι ανάλογο στα rules και μου είπε πως είχε μιλήσει με τον Maxtor..Συνέχισα να του λέω πως από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στους κανονισμούς δεν υπήρχε λόγο,επέμενε και μου είπε πως υπερασπίζομαι τον xdem (με τον οποίο έχω μιλήσει το πολύ δυο φορές) και μαλακίες. Όλο αυτό έγινε στο EOST,μετά τον trollασα με έναν άλλον,δεν θυμάμαι ποιον,3 reply έκανα και έγινε mad..Το πρωί μπήκα κανονικά,το μεσιμεράκι ήμουν banned χώρις κανένα warn ή κάτι ανάλογο..

Τώρα το θυμήθηκα..

http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=234836.0

μετά απο σχεδον ενάμιση χρόνο,νατος ο l2mxc ::)

fanky pls

Kala egw tha mpw na solarw mias kai variemai autes tis meres

Alla fovamai pws tha einai tromero fail

fanky pls

Kala egw tha mpw na solarw mias kai variemai autes tis meres

Alla fovamai pws tha einai tromero fail

τι έγινε γατάκι; ::)

Έφαγε dekarma ο xdem στο spam section επειδή 'έβρισε' τον Intrepid και του είπα πως δεν λέει κάτι ανάλογο στα rules και μου είπε πως είχε μιλήσει με τον Maxtor..Συνέχισα να του λέω πως από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στους κανονισμούς δεν υπήρχε λόγο,επέμενε και μου είπε πως υπερασπίζομαι τον xdem (με τον οποίο έχω μιλήσει το πολύ δυο φορές) και μαλακίες. Όλο αυτό έγινε στο EOST,μετά τον trollασα με έναν άλλον,δεν θυμάμαι ποιον,3 reply έκανα και έγινε mad..Το πρωί μπήκα κανονικά,το μεσημεράκι ήμουν banned χωρίς κανένα warn ή κάτι ανάλογο..

Χαχα, μου ακούγεται κάπως αστείο το γεγονός ότι η συζήτηση των κανονισμών του φόρουμ, αποτελεί "αδίκημα". Κατά τη γνώμη μου, η αντίδραση και η αντίληψη του Intrepid ήταν κάπως υπερβολική. Από την στιγμή όμως που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε ο ίδιος μιλήσει με τον Maxtor δεν υπήρχε θέμα, να συνεχιστεί η συζήτηση.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• How do I make class buffs look like this and have the same dynamics as a skill toggle? Example in the Rage skill image, I would like to activate and deactivate it as a skill toggle and have the same appearance.
    • A message from Faytas, the player who got banned for revealing the "petition" screenshot:   So week ago i posted picture in discord of player Arab talking with Lithuanian admin Tony aka Mindaugas Cekavičius the main head of server l2Damage.com i saved picture it wasnt mine made so i posted it in discord just to let people realise that some players is under admins back i’ll post that picture and here it was an interesting picture player FatherOfDamage aka Arab was crying to admin to boost his classes in olympiad and admin was easily doing that and still doing till this day… after i posted that picture admin banned me in discord and two accounts ingame, dc-ingame nick was Faytas, then someone of my discord friends made more posts about corrupted admin Mindaugas Cekavičius at more forums/sites and guess what i instantly got ss in discord chat that player Arab saying that was me that posting more shit on other sites like maxcheaters,l2j i got also the screenshots of all that guy posts he did but i”ll not post his name couse he may get banned too couse he said truth as i did, then in about 2-3 days i took friends acc and named it iFaytas and clan member made a joke in hero voice “ban Faytas” so immidiatly i got banned again! ban says im banned couse i pretend as other player then he changed it that i used illigal software, after that i logged box to talk with him why i got banned he was standing in town so i asked him and he was ignoring me and all other people who asked why he banned me, and guess what? once again i got banned so in total i got banned 4 accounts for no reason just couse i posted picture of illigal things that admin doing and helping other players, by the way a month ago i was spamming that player arab like i always do just to make fun of him and that guy ciuldn’t handle the spam so he asked Tony to jail me and he jailed me for 120min being in jail i asked why and he unjailed me instantly xD i dont care anymore about this server and won’t play there couse he is helping other people/boosting theyr classes in olympiad lol im posting that special picture bellow… after 4 free bans i could’t do nothing just to post it everywhere couse that pissed me off that people getting bans for telling the truth!   https://ibb.co/GsMFfwx   https://ibb.co/nfsPwZP https://ibb.co/zRNH0yd
    • Looking for a developer to collaborate on a project with experience in server management, specifically downgrading from C6 to C4 configurations. Open to discussing pricing based on skill level.  PM
    • I am looking to buy an acp with registration and donations for L2OFF IL files. Whos still selling out there?
  • Topics

• Create New...