MasterDisaster Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Matlab και χαρά στο εργαστήριο Σημάτων και Συστημάτων! τόλμη και γοητεία στο σπίτι διαβάζοντας μεταφράσεις....
Xplicit7 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 τόλμη και γοητεία στο σπίτι διαβάζοντας μεταφράσεις.... Πω και νυστάζω θα κασώσω μόλις γυρίσω.
Matthew Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Matlab και χαρά στο εργαστήριο Σημάτων και Συστημάτων! Γαμώ το Matlab!
ExTrEmEDwarf Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 http://djmikeremixes.listen2myradio.com/ ελληνικούρα γιατί έτσι, όποιος θέλει παραγγελια το λέει και το κανονίζω
Matthew Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Registration to my paysafecard is currently not possible in this Country. Detailed information can be found on www.paysafecard.com. Μπορεί κάποιος να μου φτιάξει έναν λογαριασμό? Πμ για το εμαιλ.
Xplicit7 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Γαμώ το Matlab! Μαλάκα εμείς κάνουμε κάτι μετασχηματισμούς laplace, μετασχηματισμούς Ζήτα και κάτι τέτοια και τα χω διαβάσει κοντά 10 γαμημένες φορές και ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη. Α και τα χω παρακολουθήσει και στη θεωρία.
Matthew Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Μαλάκα εμείς κάνουμε κάτι μετασχηματισμούς laplace, μετασχηματισμούς Ζήτα και κάτι τέτοια και τα χω διαβάσει κοντά 10 γαμημένες φορές και ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη. Α και τα χω παρακολουθήσει και στη θεωρία. Εμείς σε αυτό το 6μηνο κάνουμε τα μαθηματικά 2 -Ε πάνω σε αυτό,εύκολο αλλά γράφει πολλά αυτός στον πίνακα. Το ότι είναι 1 ώρα με παρυγωρεί μόνο. Τώρα που θα πάω σχολή,έχω 2 μαθήματα ,1 ώρα το καθένα.Το ένα είναι πάνω στο matlab και το άλλo στο excel. Fml
ExTrEmEDwarf Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 το excel είναι εύκολο λελ. έχω ecdl professional, advanced και το cambridge για προσπάθησε να κάνεις πίνακες και προγράμματα πελατών με την access, πόσο scumbag
Recommended Posts