Xplicit7 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 NO! 85level και μετά expexpexp θέλω παρέα,η χαζο clan που είμαι δεν παίζει οπότε μαλακίζομαι βασικά ρε,δε υπάρχει το πάθος πια :( Μπες στον fury.Εγώ έπαιζα στον παλιό όταν ήταν x5000 :epicwin:
Vazelos Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Γιατί είμαστε unbanned btw; γιατί κάποιος πρέπει να κουβαλήσει το φινιτο
FighterBoss Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Μπες στον fury.Εγώ έπαιζα στον παλιό όταν ήταν x5000 :epicwin: εκεί θα μπω!
BonJovi® Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Political Views ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ
Voqus Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΥΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΞΑΝΑΕΡΧΟΜΑΙ GOST..... Μάθαι ορθογραφεία ραι στόκαι.
Dask Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΥΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΞΑΝΑΕΡΧΟΜΑΙ GOST..... Δηλαδή τι θέλεις, να παίξουμε και ξύλο μπας; Ρε μαλάκα, 1 εβδομάδα πριν το έβλεπες άντρας επειδή ήσουνα με τους άλλους που έκαναν ddos.
Dask Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 γιατί κάποιος πρέπει να κουβαλήσει το φινιτο Μπα δεν βγαίνει το block.
Xplicit7 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 θα κεράσει καρπούζι λεει Σαν το καρπούζι του Βαγγέλη...
BonJovi® Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Το καρπούζι του Βαγγέλη είναι ζάχαρη με μέλι. Λέει ένας καρπουζάς εδώ
Dask Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Το καρπούζι του Βαγγέλη είναι ζάχαρη με μέλι. Λέει ένας καρπουζάς εδώ NIKOΛΟΥΔΕ, ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΕΧΕΙ ΑΛΥΣΙΔΑ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Xplicit7 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 NIKOΛΟΥΔΕ, ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΕΧΕΙ ΑΛΥΣΙΔΑ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ!
Recommended Posts