Tsili is a QTPIE Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Σε βοηθάμε μπας κι αποκτήσεις λίγο αυτοσεβασμό και να σηκωθείς να φύγεις ή να είσαι λιγότερο σιχαμένος.
JaharakaL Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 To axaxxaxaxaxaxax ti to bazeis exoume katalabei oti eisai blakas
Tsili is a QTPIE Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Κοινωνικό έργο κάνουμε κι εσύ νομίζεις ότι σε κοροιδεύουμε.
BonJovi® Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Κοινωνικό έργο κάνουμε κι εσύ νομίζεις ότι σε κοροιδεύουμε. +1
CarmineAngelo Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Ρε ζώα και όλο το φόρουμ να είναι εναντίον μου τι με νοιάζει εμένα??? εάν εσείς έχετε αγαμίες και την πληρώνουν άλλοι ???? εσύ είσαι αγάμητος που μιλάς αρνητικά για την Σουζάνα τους
Vazelos Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Ρε ζώα και όλο το φόρουμ να είναι εναντίον μου τι με νοιάζει εμένα??? εάν εσείς έχετε αγαμίες και την πληρώνουν άλλοι ???? ενώ εσύ γαμάς πολύ
Tsili is a QTPIE Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Maxtor βγάλε τη διαφήμιση με το banner μη σε γαμήσω και 'σένα.
Destorion Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 εσύ είσαι αγάμητος που μιλάς αρνητικά για την Σουζάνα τους χαχαχαχαχαχαχαχαχα καλά και εσύ πιστεύεις ο,τι αυτή είναι η σουζάνα τους??? αχχαχαχαχαχαχαχα εμενα για ζουζουνι μου μοιάζει οπότε άστο μεγάλε.... τζάμπα σχόλιο 8)
Tsili is a QTPIE Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 χαχαχαχαχαχαχαχαχα καλά και εσύ πιστεύεις ο,τι αυτή είναι η σουζάνα τους??? αχχαχαχαχαχαχαχα εμενα για ζουζουνι μου μοιάζει οπότε άστο μεγάλε.... τζάμπα σχόλιο 8) Πόσταρε φωτογραφία της γκομενάς σου να τη δούμε.
Destorion Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Σε βοηθάμε μπας κι αποκτήσεις λίγο αυτοσεβασμό και να σηκωθείς να φύγεις ή να είσαι λιγότερο σιχαμένος. Ρε μάπα άμα αντιμετοπίζεις κάποιον με τέτοια μαλακία που κουβαλάς περιμένεις να βοήθησεις??? άστο μην το προσπαθείς. Έτσι θα μείνεις ο,τι και να κάνεις..... Άντε μπαι! και καλά γαμίσια από μένα ζώα Με <3
Destorion Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Πόσταρε φωτογραφία της γκομενάς σου να τη δούμε. Δεν είμαι υποχρεομένος να το κάνω... όπως κάνεις εσύ χαχαχαχαχαχα
Vazelos Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Maxtor βγάλε τη διαφήμιση με το banner μη σε γαμήσω και 'σένα.
Tsili is a QTPIE Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Δεν είμαι υποχρεομένος να το κάνω... όπως κάνεις εσύ χαχαχαχαχαχα Δεν είναι γκόμενα μου.
Recommended Posts