Xplicit7 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 κύκλους βλέπεις; Εσύ έβλεπες στο τελικό του ΟΑΚΑ από τη γύρω μαστούρα να σου θυμίσω και μου έλεγες "μαλάκα ζαλίζομαι δεν είμαι καλά" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
MasterDisaster Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Εσύ έβλεπες στο τελικό του ΟΑΚΑ από τη γύρω μαστούρα να σου θυμίσω και μου έλεγες "μαλάκα ζαλίζομαι δεν είμαι καλά" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ και εσύ έχασες τις αισθήσεις και πήγες και πήρες νερά για να συνέλθεις
Xplicit7 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 και εσύ έχασες τις αισθήσεις και πήγες και πήρες νερά για να συνέλθεις ΕΓΩ ; ΕΣΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΩ!
MasterDisaster Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 ΕΓΩ ; ΕΣΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΩ! ε ναι, γιατί άμα έμενες λίγο ακόμα θα τρώγαμε ξύλο..Είχες ζητήσει στο μισό ΟΑΚΑ να σου πασάρουν το γαρο
Xplicit7 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 ε ναι, γιατί άμα έμενες λίγο ακόμα θα τρώγαμε ξύλο..Είχες ζητήσει στο μισό ΟΑΚΑ να σου πασάρουν το γαρο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ ΗΣΟΥΝ!
MasterDisaster Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ ΗΣΟΥΝ! θυμάσαι ρε μαλάκα που από τη μαστούρα σου πήγες να μπεις στο γήπεδο και έπεσες, και σε πήραν με το αυτοκινητάκι που παίρνουν τους τραυματίες; πω πω αξέχαστες στιγμές.
Xplicit7 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 θυμάσαι ρε μαλάκα που από τη μαστούρα σου πήγες να μπεις στο γήπεδο και έπεσες, και σε πήραν με το αυτοκινητάκι που παίρνουν τους τραυματίες; πω πω αξέχαστες στιγμές. Μόνο στο νου σου(τον μαστουρωμένο προφανώς) έγινε αυτό.
MasterDisaster Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Μόνο στο νου σου(τον μαστουρωμένο προφανώς) έγινε αυτό. ακόμα δεν το θυμάσαι; ακόμα μαστουρωμένος είσαι; σοκαλάτες δεν;
Recommended Posts