Lowll. Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Καλημερα παιδια;) σημερα ο αδερφος μ εφερε σπιτι ενα κουταβι Pitbull γνησιο! και ψαχνουμε να του βρουμε ενα ονομα:Ρ Μιας που ειναι εδω τα Off-Topics ειπα να κανω και εγω , μπας και παρω μερικες ιδεες:) Λοιπον απο εσας ζηταω να μου πειτε ενα ωραιο ονομα για θυληκο pitbull! Θα με βοηθησετε παρα πολυ! Ευχαριστω!
Xplicit7 Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Γαμώ την πουτάνα μου, μ'αρέσει που έχεις τονίσει το θηλυκό και το χεις γράψει και λάθος ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Τέλος πάντων, το Πάολα είναι τέλειο!
Malzahax Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Γαμώ την πουτάνα μου, μ'αρέσει που έχεις τονίσει το θηλυκό και το χεις γράψει και λάθος ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Τέλος πάντων, το Πάολα είναι τέλειο! to paola teriazei se polerian spaniel oxi se pitbull :/ i pikinoua opws ine i paola i original
Lowll. Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 Γαμώ την πουτάνα μου, μ'αρέσει που έχεις τονίσει το θηλυκό και το χεις γράψει και λάθος ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Τέλος πάντων, το Πάολα είναι τέλειο! xaxaxaxaxaxaaxa mperdepsa ta i :P
Recommended Posts