Jump to content

Συμπτώματα και επιπτώσεις του Lineage II


M@n80$

Recommended Posts

Συμπτώματα και Επιπτώσεις:

 

Μικρή μερίδα παικτών κάνει ένα διάλειμμα από το παιχνίδι δέκα-δεκαπέντε λεπτών για φαγητό, γεγονός αισιόδοξο, καθ’ ότι οι περισσότεροι παίκτες αρκούνται στους αντιπάλους που έφαγαν εντός του παιχνιδιού. Μετά από πολλές ώρες πόρωσης, τα άτομα αυτά παθαίνουν το σύνδρομο με κωδικό όνομα L2C1-C6, με το C να δηλώνει την σοβαρότητα της κατάστασης. Μερικά συμπτώματα της πάθησης αυτής είναι:

 

Κάνουν παράξενους ήχους, όπως: «ΛΟΛ!», «ΡΟΦΛ», «ΟΜΦΓΚ», «ΠιΚέι!», «ΤΖΙ ΤΖΙ», «ΚΙΟΥ ΚΙΟΥ ΣΟΥ ΝΟΥΜΠΑ!» κτλ. ειδικά αν τα κάνουν εκτός παιχνιδιού.

Λένε διάφορες ασυναρτησίες εκτός παιχνιδιού, όπως: «Πάμε να εξπάρουμε», «Έλα Γκιράν (ή Τζιράν)«, «Ωχ, ένας νταγκεράς με κάρμα!», W8 (= wait) κτλ.

Βγαίνουν στο δρόμο και να φωνάζουν «ΑΝΤΕΝΑ ΠΛΙΖΖΖΖΖ», «ΛΑΑΓΚΓΚΓΚΓΚ».

Ζητάνε S grade όπλα απ’ τα περίπτερα, και buffs απ’τα γυράδικα.

Κρατάνε ένα μαχαίρι κι ένα κομμάτι χαρτί και να βρίζουν χριστοπαναγίες επειδή «δεν γίνεται enchant εξ’ αιτίας του lag».

Σε ακραίες περιπτώσεις βλέπουν κάποιον περαστικό και αφού τσιρίζουν «ΠΙΚΕΪΙΙ» αρχίζουν να τον χτυπάνε. Άμα τελικά φάνε αυτοί το ξύλο και δεν έχουν έρθει ακόμα στα συγκαλά τους, φωνάζουν «ΡΕΕΕZZZ ΠΛΙΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ».

Αν όμως τελικά τον δείρουν και πάρουν όπως λένε κάρμα, τρέχουν πανικόβλητοι να το κάψουν, «σκοτώνοντας» ο ένας τον άλλο.

Πάνε να πάρουν εισιτήρια για το αστικό από τα περίπτερα και ζητάνε scrolls of escape. Επίσης καλούν τον οδηγό του αστικού «Gatekeeper», και του λένε να τους κάνει teleport (γίνεται και με τους ταξιτζήδες) σε διάφορα μέρη με παράξενα ονόματα. Όταν έχει μποτιλιάρισμα αρχίζουν να κάνουν σπασμωδικές κινήσεις με το χέρι τους λες και προσπαθούν να χειριστούν το ποντίκι ώστε να ξεκολλήσουν.

Καλούν ο ένας τον άλλον «νουμπά»

Σκοτώνουν σκυλιά και γάτες για να «εξπάρουν»

Όταν βρούνε κάποια σαύρα την παίρνουν στο σπίτι τους και την βάζουν σκοτώνει μύγες και άλλα εύκολα έντομα, για να ανέβει λέβελ και να μεγαλώσει ώστε να γίνει αργότερα δράκος.

Σκάνε στη στάση του λεωφορείου και φωνάζουν «ΝΟΜΠΛΕΣ ΠΛΙΙΙΙΖ». Αμα τυχει και βρούνε κανένα δικό τους το ανταλλάζει για «ρεκ».

Όποτε βλέπουν άτομα να μαλώνουν αναφωνούν «Πάμε μπας και πέσει κάνα mace acumen»

Πάνε στο περίπτερο λένε: «trade plz»

Ζητιανεύουν στους δρόμους και λένε: «adena plz»

Σε όποια παρέα και να κάτσουν ζητάνε Party (μοιρασμός του εξπαρίσματος κατά την ορολογία τους)

Αναρωτιούνται ποσά HP τους έδωσε η μακαρονάδα που μόλις έφαγαν.

Κάθονται στη μέση του δρόμου και περιμένουν, όπως λένε, να τους ανεβεί το MP (μάνα πόιντς), ενώ γράφουν SMS στο κινητό ξεκινώντας με «. Σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις μάλιστα χρησιμοποιούν τα μπλε Powerade ως Mana Potion.

Βρίσκοντας στον δρόμο 10 € αντί για 100 € άρχισαν να παραπονιούνται για το drop rate.

Φορούν ρόμπες όταν βγαίνουν έξω για να μη χάσουν το Casting Speed όπως λένε (τώρα τιντούτο είναι άλλο πράγμα)

Νομίζουν ότι το μπαστούνι του παππού τους έχει πάνω από 500 Magic Attack και προσπαθούν να βρουν το account του παππού τους για να το κλέψουν.

Όταν οι ανήλικοι παίκτες είναι σε ίντερνετ καφέ (πως το μιλάω το αγγλικό δικέ μου;) ανταλλάσσουν τις απόψεις τους σε πολιτισμένο επίπεδο, χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως «Όχι, όχι, όχι ρε μ****α μου γ******ε το μ***ί!», «Π******α!», «Το μ***ί της μάνας σου μ****α», «Πάλι με γ******ε, ΤΡΕΞΕ ΡΕ Π**ΣΤΗ Γ*ΜΩ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ!» κ.λ.π..

Βάζουν ένα αναμμένο πορτατίφ κάτω από την μπλούζα τους να φωτίζουν και να μοιάζουνε με «Hero» ήρωα και φοράνε τη στέκα της μητέρας τους για κορώνα στο κεφάλι!

Όταν παίζουν και χάνουν, δηλαδή τρώνε -4%, κάνουν σαν να πέθανε η οικογένειά τους, κλαίνε, χτυπιούνται, και μπορεί να πέσουν και σε βαριά κατάθλιψη… Αυτά για σερβερ με μικρό ρειτ… Κάνουν δηλαδή σαν τους Emo, ακόμη κι αν τους κοροϊδεύουν.

Όταν παίζουν και τους πέσει ένα καλό άιτεμ (item) κάτω επειδή κάποιο τέρας τους σκότωσε, αρχίζουν και τηλεφωνούν σε φίλους και γνωστούς (ακόμα και αν στις μικρές ώρες) που παίζουν στον σέρβερ τους, ζητώντας τους απελπισμένα να μπουν και να πάνε να τους κάνουν «ρεζ» για να πάρουν πίσω το «εξ-πι» και το «άιτεμ» τους.

Αν τους την πέσουν καθώς βγαίνουν απ την πολυκατοικία τους παραπονιούνται στους μπάτσους ότι δεν δουλεύει το «σπόουν προτέξιον». Βέβαια έχει καταγραφεί μόνο μια τέτοια περίπτωση, γιατί ποτέ δε βγαίνουν απ το σπίτι τους. Ο καταγγέλλων ήταν καλεσμένος για πέντε εβδομάδες στο δελτίο ειδήσεων του Star και η πρώτη του δήλωση ήταν πως είχε εντυπωσιαστεί από «εκείνο το κίτρινο πράγμα που βγαίνει στον ουρανό, φωτάει και καίει».

Δουλεύουν όλη μέρα και χαλάνε τα λεφτά τους στα ίντερνετ καφέ ή για να αγοράσουν όπλα και τέτοια στο λινεατζ…

Στα σχολικά βιβλία κάνουν όπλα στους ανθρώπους στις εικόνες και γράφουν από πάνω τους ένα όνομα (nickname).

Όταν ένας φίλος τους χτυπάει λένε «w8 να σου κάνω heal».

Όταν κάποιος πάει αργά λένε «Δεν πήρες buffs ρε;».

Σε τυχόν διαφωνίες χρησιμοποιούν την απειλή «Μην μιλήσεις θα σε <<πικάρω>>…»

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock