Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλά , όχι πως είμαι Χ.Α αλλά όταν θα βγει πάλι πρώτος στην Αττική θα κλαίτε.

Όχι πως είσαι Χ.Α.Επίσης πρώτος πότε πάλι ; Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρώτος στην Αττική :(

Posted

Και δεν θα βγει πρώτη καν η ΧΑ... Ο Κασίδας θα βγει πρώτος !

Φαντάσου !

Posted

Και δεν θα βγει πρώτη καν η ΧΑ... Ο Κασίδας θα βγει πρώτος !

Φαντάσου !

ΕΤΣΙ!
Posted

Δεν είμαι ... Έστω Β'Αττικής ή έστω που ήταν δεν θυμάμαι είχε βγει πρώτος με 13.000 ψήφους

Posted

Δεν είμαι ... Έστω Β'Αττικής ή έστω που ήταν δεν θυμάμαι είχε βγει πρώτος με 13.000 ψήφους

Ναι πρώτος ήταν.Τι λες μωρέ μαλάκα ; Δε ξέρεις που δε ξέρεις τουλάχιστον μη μιλάς.Παντού ήταν πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ και σου φαίνεται λογικό στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια που είναι η Β'Αθηνών να βγαίνει πρώτος υποψήφιος με 13.000 ψήφους ; Για την ιστορία

Αποτελέσματα Β' Αθηνών :

ΣΥΡΙΖΑ 21,82 %

ΝΔ 12,40 %

Αν.Έλληνες 11,00 %

ΚΚΕ 9,64 %

ΠΑΣΟΚ 9,07 %

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,71 %

Posted

Ναι πρώτος ήταν.Τι λες μωρέ μαλάκα ; Δε ξέρεις που δε ξέρεις τουλάχιστον μη μιλάς.Παντού ήταν πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ και σου φαίνεται λογικό στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια που είναι η Β'Αθηνών να βγαίνει πρώτος υποψήφιος με 13.000 ψήφους ; Για την ιστορία

Αποτελέσματα Β' Αθηνών :

ΣΥΡΙΖΑ 21,82 %

ΝΔ 12,40 %

Αν.Έλληνες 11,00 %

ΚΚΕ 9,64 %

ΠΑΣΟΚ 9,07 %

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,71 %

http://ekloges.newsnow.gr/vouleftis/2012/42/41/1/%CE%9A%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%B7%CF%82%20%CE%97%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%82/

Κατάλαβες ;D?

Posted

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν πάνω από 100.000 ψήφους σε αυτή την περιφέρεια :P

Βασικά ρε βλάκα στην περιφέρεια Αττικής ήταν ο Κασιδιάρης και πρώτος ήταν ο Μητρόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ με 19.482 ψήφους!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock