Jump to content

Question

Posted

Καλησπέρα σε όλους τους MaxCheaters! Παιδιά μήπως έχετε ιδέα πώς μπορώ να κάνω έναν Char στον server μου να είναι Hero χωρίς να μπει καν ολυμπιάδα? Εννοώ το Hero να καθήσει πάνω στον Char του. Παράδειγμα μπαίνει το φιλαράκι μου στον σερβερ και εγώ θέλω να του δώσω Hero χωρίς να μπει ολυμπιάδα για ένα μήνα και αυτός θα λέει ότι το έκανε Donate.

Υ.Γ: Ευχαριστώ για τη προσοχή σας, σας παρακαλώ μην αρχίσετε το spam και το flame.

Y.Γ(2): Αν σε περίπτωση που δεν καταλάβατε τι ενοώ παρακαλώ κάντε ένα reply να εξηγήσω καλύτερα.

Recommended Posts

• 0
Posted

Μπορείς να περάσεις και παραπάνω από 2 άτομα ίδια class από οτι είδα.

Στην oly είναι 1 hero για κάθε class

αυτό που λες μου έφερε την ιδέα να περάσει τον char και δίπλα από το name ή στο class να γράψει 'donator' και να είναι hero!
  • 0
Posted

αυτό που λες μου έφερε την ιδέα να περάσει τον char και δίπλα από το name ή στο class να γράψει 'donator' και να είναι hero!

Όντως μπορεί να είναι μια πιθανή λύση.Ας το δοκιμάσει να μας πεί αν δουλεύει έτσι.

• 0
Posted

Όντως μπορεί να είναι μια πιθανή λύση.Ας το δοκιμάσει να μας πεί αν δουλεύει έτσι.

έτσι δουλεύει 100% αλλά δεν ξέρω άμα θέλει να το κάνει έτσι.
  • 0
Posted
Παράδειγμα μπαίνει το φιλαράκι μου στον σερβερ και εγώ θέλω να του δώσω Hero χωρίς να μπει ολυμπιάδα για ένα μήνα και αυτός θα λέει ότι το έκανε Donate.

Παραδειγμα; πες μας και τον σερβερ να ξερουμε να μην μπουμε ΠΟΤΕ!

• 0
Posted

Βρήκα την λύση! (Ευχαριστώ τον Elfocrash για την βοήθεια)

Πήγαινε στην database στο table 'heroes' και βάλε τον εκεί χειροκίνητα.

• 0
Posted

παιδιά δεν ξέρω αμα δουλέυει  θα το τεστάρω αυριο και θα σας πω τα νέα. Σας ευχαριστώ πάντως μόνο και μόνο που δείξατε ενδιαφέρον!

MasterDisaster θα σε παρακαλούσα να μην κλειδώσεις γιατί ακόμα δεν τέσταρα τις γνώμες των παιδιών