jimarasthegod Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Καλησπέρα, Maxcheaters. Επείδη τις τελευταίες μέρες είχα περάσει αρκετά codes στον l2j server που είχα, κάποια στιγμή έκανα λάθος και από τότε με οποιδήποτε backup κι αν περάσω το error στην console εμφανίζεται σκεφτόμουν να αλλάξω από l2j σε l2jfrozen, γιατί δεν έχω το κουράγιο να ξαναπεράσω όλα τα codes που έιχα, την στιγμή που ο l2jfrozen τα έχει από μόνος του . Η ερώτηση μου είναι αν κάνω backup την db και περάσω τα NPC/customs/character κλπ στην db του frozen, θα τα περάσει κανονίκα? Κι αν το error ήταν στην db, θα μεταφερθεί και αυτό? Quote
0 Dulens. Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 δεν είναι ίδιες database οπότε θα έχεις πρόβλημα. μόνο αν τις κάνεις σε sql τα table μπορεί να μπουν. Quote
0 jimarasthegod Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Αυτό σκέφτομαι να κάνω sql τα tables που αφορούν μόνο τα chars/clans/npc/teleports/weapons/armor Υπάρχει περίπτωση να πετύχει η όχι? Quote
0 jimarasthegod Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Τα custom npc που έιχα στον l2j να τα περάσω στο npc ή στο custom_npc? To ιδιο ισχύει και για τα teleports/armor/weapons. Στα απλά ή στα custom? Quote
0 jimarasthegod Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Μπορείς να μου στείλεις τις γραμμές για τον buffer από l2j σε l2jfrozen? import sys from net.sf.l2j.gameserver.model.actor.instance import L2PcInstance from java.util import Iterator from net.sf.l2j.gameserver.datatables import SkillTable from net.sf.l2j import L2DatabaseFactory from net.sf.l2j.gameserver.model.quest import State from net.sf.l2j.gameserver.model.quest import QuestState from net.sf.l2j.gameserver.model.quest.jython import QuestJython as JQuest Quote
0 Dulens. Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 ορίστε τα imports της buffer για l2jfrozen. import sys from com.l2jfrozen.gameserver.model.actor.instance import L2PcInstance from java.util import Iterator from com.l2jfrozen.gameserver.datatables import SkillTable from com.l2jfrozen.util.database import L2DatabaseFactory from com.l2jfrozen.gameserver.model.quest import State from com.l2jfrozen.gameserver.model.quest import QuestState from com.l2jfrozen.gameserver.model.quest.jython import QuestJython as JQuest Quote
0 jimarasthegod Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Μου δημιουργήθηκε ένα προβληματάκι με τα armor-weapons sql, καθώς l2j-l2j frozen δεν έχουν τα ίδια columns για τα weapons-armors. O μόνος τρόπος τώρα να τα περάσω είναι χειροκίνητα? :-\ Quote
0 Dulens. Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Μου δημιουργήθηκε ένα προβληματάκι με τα armor-weapons sql, καθώς l2j-l2j frozen δεν έχουν τα ίδια columns για τα weapons-armors. O μόνος τρόπος τώρα να τα περάσω είναι χειροκίνητα? :-\ ακριβώς! Quote
0 jimarasthegod Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Έχω ένα προβληματάκι τώρα. Μόλις φοράω τα dynasty και τα custom jewels που είχα φτιάξει πέρνω error στην console. Error Tα jewels τα έχω φτίαξει με ιδιότητες πχ όταν φοράς 2 ίδια έχεις το effect μόνο από 1. Το θέμα είναι τώρα στο frozen τα πέρασα κανονικά αλλά δεν πιάνουν οι ιδιότητες. Quote
0 ExTrEmEDwarf Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Έχω ένα προβληματάκι τώρα. Μόλις φοράω τα dynasty και τα custom jewels που είχα φτιάξει πέρνω error στην console. Error Tα jewels τα έχω φτίαξει με ιδιότητες πχ όταν φοράς 2 ίδια έχεις το effect μόνο από 1. Το θέμα είναι τώρα στο frozen τα πέρασα κανονικά αλλά δεν πιάνουν οι ιδιότητες. Δεν έχουν περαστεί σωστά τα skillID από τα armorsets Quote
0 jimarasthegod Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Μπορείτε να ρίξετε μια ματία να μου πείτε τι θέλει διώρθωση. Έβαλα τις armor και τα skills σε ένα .rar Armor.rar Quote
0 ExTrEmEDwarf Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Είναι πρόβλημα του SQL, όχι από client Sent from my Xperia Arc Quote
0 jimarasthegod Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Είναι πρόβλημα του SQL, όχι από client Sent from my Xperia Arc Τελικά το έλυσα το πρόβλημα με τα dynasty. Μόνο με τα stats από 2 jewels έχω πρόβλημα,τα άλλα 3 λειτουργούν κανονικά. Πιο συγκεκριμένα το freya necklace/vesper earring δεν δίνει τα stats που έχω βάλει στα skills Quote
0 ExTrEmEDwarf Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Τελικά το έλυσα το πρόβλημα με τα dynasty. Μόνο με τα stats από 2 jewels έχω πρόβλημα,τα άλλα 3 λειτουργούν κανονικά. Πιο συγκεκριμένα το freya necklace/vesper earring δεν δίνει τα stats που έχω βάλει στα skills Το πιο πιθανόν απο typo. Τσέκαρε τι έχεις γράψει και τι είναι λάθος και σύγκρινε τα με τα υπάρχοντα. Quote
Question
jimarasthegod
Καλησπέρα, Maxcheaters. Επείδη τις τελευταίες μέρες είχα περάσει αρκετά codes στον l2j server που είχα, κάποια στιγμή έκανα λάθος
και από τότε με οποιδήποτε backup κι αν περάσω το error στην console εμφανίζεται σκεφτόμουν να αλλάξω από l2j σε l2jfrozen, γιατί δεν έχω το
κουράγιο να ξαναπεράσω όλα τα codes που έιχα, την στιγμή που ο l2jfrozen τα έχει από μόνος του .
Η ερώτηση μου είναι αν κάνω backup την db και περάσω τα NPC/customs/character κλπ στην db του frozen, θα τα περάσει κανονίκα?
Κι αν το error ήταν στην db, θα μεταφερθεί και αυτό?
16 answers to this question
Recommended Posts