Jump to content

Recommended Posts

Posted

Τι δεν το έπιασες με τον γύφτουλα ρε μαλάκα, όταν βλέπει λεφτά ο karmaarrows βγαίνουν δολλάρια στα μάτια του όπως τα καρτουν.

Posted

Τι δεν το έπιασες με τον γύφτουλα ρε μαλάκα, όταν βλέπει λεφτά ο karmaarrows βγαίνουν δολλάρια στα μάτια του όπως τα καρτουν.

Posted

Φτάνουν τόσα ρε, αν γίνει καμιά στραβή πας πλην , και να φτάσεις στα 5,000 δε θα σταματήσεις εκεί

Posted

Φτάνουν τόσα ρε, αν γίνει καμιά στραβή πας πλην , και να φτάσεις στα 5,000 δε θα σταματήσεις εκεί

hmm swstos, evala gia analhpsh ta 3500 € kai atm exw 1122 sto budget, tha doume pou tha paei auth h tuxh. An den xasw toulaxistwn 500 euro den stamataw na pontarw..

Posted

"Όποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα"

Εγώ ξέρω και το άλλο.. "Ο τολμών νικά" : P πάντως όντως θέλει πολύ προσοχή και κοντρολάρισμα διότι θα καταντήσω σαν τον Καντακουζινό στο επεισόδιο ο χαρτοπαίχτης Κωνσταντινου και Ελενης - Επεισοδιο 28 HD

Posted

Dev prosexe min xaseis to spiti sou ^_^

Αυτό που σε χαρακτηρίζει εσένα είναι οτι είσαι πάντα μέσα στο θέμα.. /NOT

Posted

Εγώ ξέρω και το άλλο.. "Ο τολμών νικά" : P πάντως όντως θέλει πολύ προσοχή και κοντρολάρισμα διότι θα καταντήσω σαν τον Καντακουζινό στο επεισόδιο ο χαρτοπαίχτης Κωνσταντινου και Ελενης - Επεισοδιο 28 HD

Όντως πρόσεξε το αυτό

• 1 month later...
Posted

Αν ήταν δυνατόν Ολυμπιακοί Αγώνες και να μην παίξω..

Dev strikes again !

ueYzZ.png