Vampirenios Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 δεν κατάλαβα ο elfo έκανε fix το κάρμα για το κλεμμένο guide που είχε πάρει κάρμα ο dask ο Noble το ξαναέδωσε πίσω εγώ έχω -1 για βρισιά σε μάνα στο spam αν και δεν ισχύει και ο dask έβρισε 2 φορές μάνα και έφαγε dekarma και αυτό έγινε fix σοβαρά τώρα τι σκατά γίνεται?
WhoCaresMyName Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Na s pw tin ali8eia kai mena m ekane warning gia spam....Twra pou to eide to spam akoma perimenw apantisi me links...Ti na s pw xamos ginete ;)
Dask Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Βάλε κανένα bot να κάνει like τα post σου στο facebook. Forever alone lvl 99 Γαμημένο emo, ασχολήσου με κάτι άλλο πέρα από τον ντασκ. Μην μου δίνεις αξία, είμαι πολύ λίγος.
Vampirenios Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 DN xerw alla me thn efkeria as fix k to diko mou ^^ είσαι φίλος με κανέναν χρωματιστό? ΟΧΙ αρα τι fix μου λες τώρα?
Noble® Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 ο ελφο δεν εκανε πουθενα + εκτος αν βλεπει κανεις τιποτα που δεν βλεπω η ειμαι στραβος.
Vampirenios Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 ο ελφο δεν εκανε πουθενα + εκτος αν βλεπει κανεις τιποτα που δεν βλεπω η ειμαι στραβος. - έκανε και εσύ το έκανες πάλι +
Dask Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Έκανες 3 abuse και κάνεις και topic να κλαις, δεν έφαγες ούτε - για τα 3 abuse, ο Κώστας σου έφτιαξε το -2, δεν έφαγες μπαν και ακόμα δεν σου είναι αρκετό.
GOld3x Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 είσαι φίλος με κανέναν χρωματιστό? ΟΧΙ αρα τι fix μου λες τώρα? Oxi omws... http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=241555.0 THa exw to acc tou maxtor sundoma xaxaxxa Plaka kanw .
Vampirenios Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Έκανες 3 abuse και κάνεις και topic να κλαις, δεν έφαγες ούτε - για τα 3 abuse, ο Κώστας σου έφτιαξε το -2, δεν έφαγες μπαν και ακόμα δεν σου είναι αρκετό. μιλάς κ' όλας? απο την στιγμή που το σταφ δεν το κάνει όπου και αυτή είναι η δουλειά του το αφήνει στα χέρια μας
Reptant_ Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Δεν ειναι δικο μου θεμα και εχω σταματησει να ασχολουμαι με τις μαλακιες σας, αλλα αν ο Dask παει -1, πρεπει να πας -2 αντιστοιχως
Vampirenios Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Δεν ειναι δικο μου θεμα και εχω σταματησει να ασχολουμαι με τις μαλακιες σας, αλλα αν ο Dask παει -1, πρεπει να πας -2 αντιστοιχως -3 πρέπει να πάει και δεν κατάλαβα το να πάω -2
Reptant_ Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Γιατι ολοι σας κοιτατε τους αλλους και οχι την καμπουρα σας
GOld3x Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Δεν ειναι δικο μου θεμα και εχω σταματησει να ασχολουμαι με τις μαλακιες σας, αλλα αν ο Dask παει -1, πρεπει να πας -2 αντιστοιχως ειμαι και γω εδω ετσι??? fix to -1 mou!
Vampirenios Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Γιατι ολοι σας κοιτατε τους αλλους και οχι την καμπουρα σας Δηλαδή μου λες πως το να πάρει κάποιος κάρμα για κλεμμένο guide είναι λογικό το να μιλάμε άσχημα εμείς αξίζει dekarma και για μερικούς όχι Συνεχίστε έτσι ''εσένα προσωπικά δεν σου δίνω πολύ καιρό και θα το δεις''
Recommended Posts