MiraDBZ Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 8. Κομπλέ η σάλτσα( ; ). Πω τώρα πρέπει να βράσω νερό σε άλλη κατσαρόλα. Δεν απαντάω σε ερωτήσεις και σχόλια, γιατί είμαι σε μαγειρικό οίστρο τώρα. Quote
Dr3m0 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 traba to video gia na ma8oume kai emeis.meta pane kai sto mega na mageireuis ekei Quote
MiraDBZ Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 9. Βράζω το νερό τώρα, ενώ έριξα και 2 κουταλιές αλάτι και πιπέρι. Το πιπέρι δεν νομίζω να έπρεπε να το ρίξω τώρα, αλλά εγώ θέλω να βγάλω τα κόμπλεξ μου. Quote
MiraDBZ Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 (Παρένθεση): Tα μακαρόνια πότε θα τα ρίξω μέσα; Μήπως φτιάχνω τίποτα άλλο; ;o Quote
`Vaxil Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 7. Συνεχίζω το ανακάτεμα ενώ χορεύω το "to impress a chick, helicopter dick". αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Quote
MiraDBZ Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 10. Ωραία έβρασε τώρα το νερό. Έριξα τα μακαρόνια μέσα. Εν τω μεταξύ άνοιξα τη συσκευασία από τη λάθος μεριά και τα μισά έπεσαν στο νεροχύτη στις άπλυτες κούπες του καφέ. Παίζει να φτιάξω την πρώτη espresso carbonara. Quote
MiraDBZ Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Θα ανεβάσω και φωτογραφία με το καλό αργότερα. Quote
`Vaxil Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Φανστορι Βρες μια milf μαμά , γάμα την και πες της να σου μαγειρεύει εκείνη. Quote
MiraDBZ Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Φανστορι Βρες μια milf μαμά , γάμα την και πες της να σου μαγειρεύει εκείνη. Το πουλί μου ανήκει στην Έλενα Παπαβασιλείου. Quote
`Vaxil Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Το πουλί μου ανήκει στην Έλενα Παπαβασιλείου. Ξέρει να μαγειρεύει ; Αν ναι --> (GJ) Αν όχι --> Be a Motherlover για τη μάνα της ! Quote
MiraDBZ Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟ. ΕΤΟΙΜΗ Η ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ CARBONARA. ΦΩΤΟ ΣΕ 1 ΜΕ 2 ΩΡΕΣ! Quote
Dask Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΕΙ, ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΥΚΙ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ. Quote
Recommended Posts