Vampirenios Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Είδα κάποια ποστ με το όνομα μου θέλω να γνωρίζετε πως είμαι 7 χρονών...... βλέπω εξωγήινους... και γλείφτες... άτομα που είναι μαζί και το παίζουν εχθροί εδώ μέσα...... άτομα που καθαρίζουν για τα φιλαράκια τους ακα σκυλάκια... ναι......έχω σοβαρό πρόβλημα.... ...κύριε.....ξέρεις εσύ..... ναι.....είμαι τρελός..... δεν υπάρχει περίπτωση....να.....συμβαίνει αυτό....ένας τρελός θα το νόμιζε μόνο........
Vampirenios Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Πριν σε σκοτώσω θα σε μάθω να γράφεις και να μιλάς. θα το ήθελα πολύ....
Fortuna Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Θυμίζει Αναγνωστάκη-Εγγονόπουλο. Έλλειψη μέτρου και ομοιοκαταληξίας, ανύπαρκτη στίξη και κοφτές φράσεις. Κάποια μέρα θα γίνεται της ιερόδουλης για να βρεθούν και άλλα τέτοια που γράφεις.
Fortuna Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Βάλε και καμιά σάλτσα και πες ότι αυτά τα έγραφες τις περιόδους που ήσουν εξόριστος από το mxc και περίμενες τη θανατική σου ποινή που τελικά ακυρώθηκε να είναι πιο καλό.
Justice Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Θυμίζει Αναγνωστάκη-Εγγονόπουλο. Έλλειψη μέτρου και ομοιοκαταληξίας, ανύπαρκτη στίξη και κοφτές φράσεις. Κάποια μέρα θα γίνεται τις πουτάνας για να βρεθούν και άλλα τέτοια που γράφεις. + εξομολογητικό ύφος.
Vampirenios Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι 1ον δεν με νοιάζει το οτι κάνω ορθογραφικά 2ον δεν αναφέρω κανέναν....μην μου λέτε μετά τίποτα... και 3ον..........έχω μια ωραία εικόνα.....
Dask Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Το διόρθωσα. Το κάνω edit να μην φανεί και σε κοροιδεύουν, γιατί σε αγαπώ όχι τίποτα άλλο.
Dask Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι 1ον δεν με νοιάζει το οτι κάνω ορθογραφικά 2ον δεν αναφέρω κανέναν....μην μου λέτε μετά τίποτα... και 3ον..........έχω μια ωραία εικόνα..... Είσαι ένα πουτανάκι, όλο κάνεις τόπικ και το μόνο που βλέπω είναι "δεν αναφέρω ονόματα". Πόρνη του ελεους, μίλα. Επίσης δεν είναι το ότι κάνεις ορθογραφικά, δεν μπορείς ούτε μία πρόταση να συντάξεις. Ο τρόπος που φέρεσαι, δεν κερδίζεις τίποτα, απλά ρεζιλεύεσαι περισσότερο. Θα σε έλεγα καραγκιόζη αλλά είναι προσβολή προς τον Σπαθάρη, οπότε βολέψου με ένα άντε γαμήσου.
Vampirenios Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Είσαι ένα πουτανάκι, όλο κάνεις τόπικ και το μόνο που βλέπω είναι "δεν αναφέρω ονόματα". Πόρνη του ελεους, μίλα. Επίσης δεν είναι το ότι κάνεις ορθογραφικά, δεν μπορείς ούτε μία πρόταση να συντάξεις. Ο τρόπος που φέρεσαι, δεν κερδίζεις τίποτα, απλά ρεζιλεύεσαι περισσότερο. Θα σε έλεγα καραγκιόζη αλλά είναι προσβολή προς τον Σπαθάρη, οπότε βολέψου με ένα άντε γαμήσου. είσαι απλά ένα παιδάκι που ξέρει να λέει οτι έχει μάθει...συνέχισε...είμαστε μαζί σου
Recommended Posts