Zeon® Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Λοίπον επειδή είμαι και πολύ χιουμοκράτορας ειπα να ανεβάσω άλλο ένα ανέκδοτο βγαλμένο απο τη ζωή. Όποιος δεν κατάλαβε το ανέκδοτο ας κάνει reply. Μαρία..: Kαλημέρα Κώστα, άκου να δεις τι έγινε σήμερα έζησα μια πολύ έντονη εμπειρία. Κώστας.: Δηλαδή? Μαρία..: Ε να, βγήκα με ένα παιδί και κει που κάναμε sex τι να δω? Κώστας.: Tι? Μαρία..: Εντάξει καλός δεν λέω αλλά φορούσε άσπρο βρακί ξέρεις απο κείνα τα χωριάτικα τα tange. Κώστας.: χαχα αλήθεια δεν τα εχω δοκιμάσει ακομα χααχα Μαρία..: Καλά τώρα πλάκα κάνεις έτσι? Κώστας.: Όχι δεν κάνω πλάκα. Μαρία..: Τέλως πάντων αυτό είναι που με ξένερωσε μα καλά άσπρη βράκα που φοράει ο παππούς μου βρήκε να φορέσει? Τι άλλο θα δω θέε μου. Κώστας.: Ε τι να σου πω ρε Μαρία, τα ασπρόμαυρα επεισόδια του Βέγγου δηλαδή πως τα έβλεπες? Quote
Zeon® Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 χαχχαχ χαιρομαι που σας αρεσε Λοοοοοοοοοοοοοοοοολ. Quote
Medisept Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 2: H gata mou eixe 16 zwes alla itan atixh tin patise 4x4. ma poso fail.... Quote
Dr3m0 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 po po kani p kani kruo ir8es esu kai mas apotelioses Quote
Medisept Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 po po kani p kani kruo ir8es esu kai mas apotelioses to pisteuw... Quote
Dask Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Λοίπον επειδή είμαι και πολύ χιουμοκράτορας ειπα να ανεβάσω άλλο ένα ανέκδοτο βγαλμένο απο τη ζωή. Όποιος δεν κατάλαβε το ανέκδοτο ας κάνει reply. Μαρία..: Kαλημέρα Κώστα, άκου να δεις τι έγινε σήμερα έζησα μια πολύ έντονη εμπειρία. Κώστας.: Δηλαδή? Μαρία..: Ε να, βγήκα με ένα παιδί και κει που κάναμε sex τι να δω? Κώστας.: Tι? Μαρία..: Εντάξει καλός δεν λέω αλλά φορούσε άσπρο βρακί ξέρεις απο κείνα τα χωριάτικα τα tange. Κώστας.: χαχα αλήθεια δεν τα εχω δοκιμάσει ακομα χααχα Μαρία..: Καλά τώρα πλάκα κάνεις έτσι? Κώστας.: Όχι δεν κάνω πλάκα. Μαρία..: Τέλως πάντων αυτό είναι που με ξένερωσε μα καλά άσπρη βράκα που φοράει ο παππούς μου βρήκε να φορέσει? Τι άλλο θα δω θέε μου. Κώστας.: Ε τι να σου πω ρε Μαρία, τα ασπρόμαυρα επεισόδια του Βέγγου δηλαδή πως τα έβλεπες? Quote
rooter Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 χαχαα ζεον.....ακόμα γελάω....χαχα ασπρομαυρά ^^ Quote
Recommended Posts