Jump to content

[Η κορούλα μου... +Ένθετο]


Dask

Recommended Posts

Γεια σας, είμαι ο Βαγγέλης και είμαι 43 ετών. Είμαι γυμναστής σε ιδιωτικό λύκειο στα δυτικά προάστια όπου εκεί φοιτούν και τα παιδιά μου. Η κόρη μου 16 ετών, τσαχπίνα, μελαχρινή, πλούσιο στήθος και αρκετά προικισμένο κώλο, σχετικά κοντή γύρω στο 1.65 και βάρος να υπολογίζεται περίπου 2-2,5 τσουβάλια πατάτες (αναλόγως τον γύφτο). Ο γιος μου και αυτός 16 ετών(τυχαίνει να είναι δίδυμα), ψηλός με βαριά φωνή, και αρκετά βλάκας. Η γυναικά μου, 39 ετών είναι μία αξιολάτρευτη σύζυγος και επαγγέλλεται οδηγός τρένων.

 

Ήμασταν μία απολύτως φυσιολογική οικογένεια, όλα πήγαιναν καλά και ή κόρη μου ετοιμαζόταν να κατέβει στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες στίβου. Εγώ ο ίδιος είχα επιμελήσει για την προετοιμασία της.

Ο γιος μου, ένα κλασσικός 16χρονος τεμπέλης που όλη μέρα τραβούσε μαλακία και δεν ξέρει και αυτός ο ίδιος τον λόγο ύπαρξης του αλλά δεν είναι εκείνος το θέμα μας.

 

Ο καιρός πέρναγε και η κόρη μου όλο και προετοιμαζόταν και πιο σκληρά.

Μία μέρα λοιπόν, καθώς προπονούμασταν στο γυμναστήριο του σχολείου την είδα πολύ αγχωμένη και της πρότεινα να κάνει ένα διάλειμμα και να συζητήσουμε το πρόβλημα της. Μου εξήγησε ότι είχε πρόβλημα σε μία συγκεκριμένη άσκηση, εγώ της εξήγησα ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και αμέσως στρωθήκαμε στη δουλειά, έτσι λοιπόν και έγινε.

Καθώς της έδειχνα τις ασκήσεις όλο και πιο πολύ παρατηρούσα τα ζουμερά κωλομέρια της. Την βοήθησα να τελειώσει την άσκηση δείχνοντας της την σωστή θέση του πισινού. Μόλις ακούμπησα αυτό το τρυφερό κωλαράκι ξύπνησαν από μέσα μου πρωτόγονα ένστικτα και η ένιωσα την πούτσα μου να σκληραίνει απότομα και βίαια. Τραβήχτηκα και την άφησα να ολοκληρώσει την άσκηση και καθώς τα μάτια μου ήταν καρφωμένα στο απίστευτο αυτό κωλαράκι της, όπως έσκυψε παρατήρησα πόσο διάπλατα ανοίγανε τα κωλομέρια της.

 

Δεν άντεξα και σκέφτηκα ότι θα τα παίξω όλα για όλα. Πάω λοιπόν γρήγορα, και καλά να την διορθώσω και της τον ακούμπησα ανάμεσα στην νοσηρά ποθούμενη κωλάρα της. Αυτή γύρισε και έριξε ένα πονηρό βλέμμα πουτανιάς όμως δεν αντέδρασε και περίμενε να της δείξω την άσκηση. Μόλις τελειώσαμε με την άσκηση, τρίφτηκε λίγο στο καυλί μου και αμέσως σηκώθηκε με νάζι.

Ήταν αρκετό για να με κάνει να καταλάβω ότι το θέλει. Δεν έχασα την ευκαιρία και βίαια την έπιασα από τα μαλλιά, την γονάτισα και της έτριψα το καυλί μου μέσα από τη φόρμα στο πρόσωπο λέγοντας της "αυτό δεν είναι που θέλεις πουτανάκι;". Αυτή αντιστάθηκε στην αρχή και πήγε να τραβηχτεί μουγκρίζοντας αλλά δεν την άφησα. Ξαφνικά σταμάτησε να αντιστέκεται και με κοίταξε με πονηριά. Αμέσως έβαλε χέρι και έβγαλε έξω το καυλί μου ξεκινώντας ένα έμπειρο τσιμπούκι. Φαίνεται ήταν δασκαλεμένο το πορνίδιο. Την άρπαξα με λύσσα και την πέταξα πάνω στο τραπεζάκι του ping pong με στόχο να της σκίσω την κωλάρα που τόσο ποθούσα. Αμέσως ξεκίνησα ένα γλυφομούνι μη θέλοντας να σταματήσω. Μετέπειτα της τον πλησίασα πάλι στο στόμα θέλοντας να μου τον υγράνει. Εκεί μου πήρε ένα ανεπανάληπτο τσιμπούκι η μικρή ανάφτρα που όμοιο του δεν υπήρχε. Μόλις τελείωσε την κατέβασα από το τραπέζι και την έστησα στα 4 στο πάτωμα λέγοντας της "ελπίζω να τον έχεις ξαναπάρει από κώλο" και χωρίς να προλάβει να απαντήσει της τον καρφώνω και από τον πόνο τεντώνεται στο πάτωμα. Εκεί άναψα πιο πολύ και έδωσα περισσότερο γκάζι. Το πουτανάκι το ευχαριστιόταν όσο τίποτα άλλο και άρχισε να ουρλιάζει κι αυτό φαινόταν από τα υγρά που άρχιζαν να στάζουν από το μουνάκι της, εκεί ακριβώς κατάλαβα ότι είχα εντελώς το πάνω χέρι και θα την έκανα ότι ήθελα.

Σταμάτησα και την άφησα να πάρει μία ανάσα και είχε αρχίσει να βάζει τα κλάματα διότι το κωλαράκι της ήταν πολύ στενό και προφανώς πονούσε αρκετά. Την έσυρα από τα μαλλιά στο πάτωμα και την έβαλα να γλύψει τα υγρά της. Πρώτη φορά μάλλον θα το έκανε και συχαινόταν, μου είπε πως δεν θέλει να το κάνει και πως ποτέ της δεν έχει φάει σπέρμα, αμέσως την έπιασα από το λαιμό και της είπα "ήρθε η ώρα", της τον βάζω στο στόμα και αυτή τσινώντας σαν ατίθασο άτι άρχισε να τραβιέται και να λέει πως δεν θέλει. Έστρωσε με 2 χαστουκάκια και τα κατάπιε όλα.

 

"Μπράβο κορούλα μου" της λέω στο τέλος, σκουπίζεται πρόχειρα, ντύνεται και φεύγουμε. Στο αμάξι την έβλεπα στεναχωρημένη και προβληματισμένη γι αυτό που σημαίνει. Στη διαδρομή δεν μίλησε κανείς από τους δύο, ενώ εγώ ταυτόχρονα σκεφτόμουν πως δεν την είχα πάρει από αυτό το τρυφερό μουνάκι της.

 

Φτάσαμε σπίτι και παριστάναμε ότι όλα ήταν φυσιολογικά. Το άλλο πρωί ξύπνησα και την είδα στο σαλόνι στεναχωρημένη. Πήγα και την αγκάλιασα τρυφερά και έκανα κίνηση να της χαϊδέψω το μουνάκι και αυτή τραβήχτηκε και μου είπε ότι ήταν λάθος, ότι έχει μετανιώσει και δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό φεύγοντας για το δωμάτιό της. Εγώ την ακολούθησα, νομίζοντας ότι το κάνει επίτηδες για να πάμε στο δωμάτιο της και μόλις μπήκα μέσα και της όρμισα, άρχισε να φωνάζει το πορνίδιο. Ευτυχώς δεν την άκουσε κανείς και σηκώθηκα κι έφυγα μέχρι να ηρεμήσει. Κι εγώ σαν πατέρας έκατσα και σκέφτηκα όλο το σκηνικό που παίχτηκε και συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν σωστό, ήταν φρικτό μάλιστα. Τι έκανα στην κόρη μου, παρόλα αυτά όμως δεν μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου αυτό το απίστευτο μουνάκι. Η κόρη μου είχε πέσει σε βαθιά κατάθλιψη και φοβόμουν να μην μιλήσει σε κανέναν.

 

Πήρα το θάρρος και πήγα στο δωμάτιο της να μιλήσουμε. Της πρότεινα να ηρεμήσουμε και να το ξεχάσουμε, ζητώντας της συγγνώμη. Μετά από πολύωρη κουβέντα, τα βρήκαμε και άνοιξα διάπλατα τα χέρια μου να την αγκαλιάσω. Με αγκάλιασε και εκεί ένιωσα τα μαλqκά βυζάκια της. Και ενώ νόμιζα ότι όλα είχαν τελειώσει, μετά από αυτή την επαφή ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ, την έβαλα κάτω και της φίμωσα το στόμα ενώ ταυτόχρονα της έβαζα δαχτυλάκι.

Αυτή άρχισε να φωνάζει και να κλαίει ασταμάτητα, ενώ προσπαθούσε να τραβηχτεί μακρυά. Εγώ όμως είχα θολώσει, δεν την άφηνα να κουνήσει και ήθελα σαν μανιακός να ξεσκίσω αυτό το απίστευτο μουνάκι που μου είχε γίνει εμμονή.

Αμέσως της τον έχωσα μέσα ασάλιωτο, το μουνάκι της είχε υγρανθεί και ήταν τόσο στενό που πόναγα. Την ξέσκισα, έχυσα στα κωλομέρια της, την άφησα στο κρεβάτι να κλαίει κι έφυγα.

Τις υπόλοιπες μέρες επικρατούσε ησυχία στο σπίτι μέχρι που ήρθε από μόνη της ένα πρωινό όπου η μητέρα της έλειπε σε δρομολόγιο και άρχισε να με τσιμπουκώσει με πονηριά και νάζι.

 

Τότε κατάλαβα ότι κάτι καινούριο άρχισε. Είχε γίνει πλέον το μικρό μου πουτανάκι.

Σας το συστήνω να το προσπαθήσετε και εσείς... 

 

 

 

 

 

EXTRA ΕΝΘΕΤΟ

 

Ο Μετατροπέας

 

 

 

Ήτανε κάποτε δυο φίλοι, αρκετά δεμένοι και πάντα μαζί στα δύσκολα, ξαφνικά η μάνα του ενός(neverless το όνομα του) απεβίωσε με φρικτό τρόπο σε ένοπλη ληστεία σε κακόφημο πορνείο της Αθήνας. Η γη χάθηκε κάτω από τα πόδια του μιας και πατέρα δεν είχε γνωρίσει, έτσι στράφικε στον ένα και μοναδικό-πραγματικό φίλο που είχε ποτέ, τον Ζakoni, μέναν μαζί για αρκετό διάστημα μέχρι να αποκατασταθεί η σταθερότητα της ζωής του NeverLess. Μια μέρα λοιπόν ο Zakonis γύρναγε απ τη δουλειά (barman σε gaybar) βρήκε το neverless μεθυσμένο να κλαίει για τη δύσμοιρη τη μάνα του και να καταριέται των Αφρικανό ακοντιοφόρο δολοφόνο της μητέρας του, ο Zakonis τότε τον είδε μισόγυμνο να κλαίει και τότε ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, όρμηξε αμέσως και ο neverless ακολούθησε πολύ πρόθυμος μιας και καιρό ήθελε να παν τη φιλιά τους σε άλλο επίπεδο, του ζήτησε να είναι ευγενικός και αν δε του αρέσει να σταματήσει, ο zakonis τον έβαλε όλον μέσα με φόρα χωρίς δισταγμό και άρχισε τη μετατροπή, η μετατροπή κράτησε ως το πρωί και η σχέση τους παραμένει έως και σήμερα τόσο παθιάρικη όπως τότε.

 

 

 

 

Σενάριο: Dask/Vazelos

 

 

Link to comment
Share on other sites

Το ένθετο δεν το σχολιάζει κανείς.

http://4.bp.blogspot.com/_-PoWTwFdQYk/S8mPHXvDUWI/AAAAAAAAAAg/Qf-JbkwSHzg/s1600/Lytras_Nikiforos_Hristos_Arapis.jpg

 

 

anomaloi

 

 

 


google.comgoogle.comgoogle.comgoogle.comgoogle.comgoogle.comgoogle.com

 

μαλάκα και συ παλεύεις κλικς σε λινκς για δίλεπτα; Σιχαμένε, στο μετατροπέα!

Link to comment
Share on other sites

http://4.bp.blogspot.com/_-PoWTwFdQYk/S8mPHXvDUWI/AAAAAAAAAAg/Qf-JbkwSHzg/s1600/Lytras_Nikiforos_Hristos_Arapis.jpg

 

μαλάκα και συ παλεύεις κλικς σε λινκς για δίλεπτα; Σιχαμένε, στο μετατροπέα!

kkk tha to stamatisw varethika kiolas na ta postarw se ka8e post to link an kai mexri stigmis exw vgalei 2.5$
Link to comment
Share on other sites

Το ότι πια δεν τα βρίσκω αηδιαστικά αλλά normal με κάνει να ανησυχώ..

Το ίδιο αισθάνομαι και εγώ..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...