Sent1L~ Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Γέια σας Member's του MaxCheater. Θα μπώ αμέσως στο θέμα μου.΄ Άραξα χθές στο Forum του MaxCheaters , και διάβαζα το κάθε Guide μέ ακρίβεια , και κιτάξτε που κατέληξα. Επέιδη θέλω να μάθω να ανίγω δικό μου Lineage C6 Server ,ενοείται οτι θα πρέπει να διαβάσω τα Guides στο MXC κτλπ. Διάβασα τόσα Guides , τα οποία τα ποιο πολλά δίνουνε σαφές Infos για το πώς να φτιάξεις εναν C6 Server. Το θέμα ειναι το εξής , σε οσα Guides μπηκα , τα μισά Links δουλέβανε και τα άλλα μισα όχι. π.χ MySQL Navicat Filetransfer κτλπ. Αυτό που ζιτάω , αν μπορέι κάποιος απλα να μου δώσει ακριβές Links τα οποία κ είναι Online για να μπορέσω να κάνω την δουλέια μου. Cheers ~Von HeildeR~™ Quote
0 Sent1L~ Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Γέια σας Member's του MaxCheater. Θα μπώ αμέσως στο θέμα μου.΄ Άραξα χθές στο Forum του MaxCheaters , και διάβαζα το κάθε Guide μέ ακρίβεια , και κιτάξτε που κατέληξα. Επέιδη θέλω να μάθω να ανίγω δικό μου Lineage C6 Server ,ενοείται οτι θα πρέπει να διαβάσω τα Guides στο MXC κτλπ. Διάβασα τόσα Guides , τα οποία τα ποιο πολλά δίνουνε σαφές Infos για το πώς να φτιάξεις εναν C6 Server. Το θέμα ειναι το εξής , σε οσα Guides μπηκα , τα μισά Links δουλέβανε και τα άλλα μισα όχι. π.χ MySQL Navicat Filetransfer κτλπ. Αυτό που ζιτάω , αν μπορέι κάποιος απλα να μου δώσει ακριβές Links τα οποία κ είναι Online για να μπορέσω να κάνω την δουλέια μου. ~Von HeildeR~™ Quote
0 M@n80$ Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Navicat Premium Product Key : NAVL-X2W5-8G4R-5QT4 MySQL Δεν χρειάζεται Product Κey αλλά πρέπει να το κατεβάσεις για τα windows σου π.χ x64 ή x86 Τώρα αυτό το FileTransfer δεν κατάλαβα τι είναι ! Quote
0 Sent1L~ Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Navicat Premium Product Key : NAVL-X2W5-8G4R-5QT4 MySQL Δεν χρειάζεται Product Κey αλλά πρέπει να το κατεβάσεις για τα windows σου π.χ x64 ή x86 Τώρα αυτό το FileTransfer δεν κατάλαβα τι είναι ! 1. Java 2.MySql 3.Navicat 4.Eclipce 5.File Edit Αυτά εδώ ψάχνω , αλλά αν μπορεί κάποιος να μου δώσει ακριβές Links ,και τα οποία φυσικά να δουλέβουνε τώρα που μιλάμε. Cheers ~Von HeildeR~ Quote
0 M@n80$ Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Αν πατήσεις στο google αυτά τα προγράμματα θα τα βρείς !! Quote
0 Sent1L~ Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Αν πατήσεις στο google αυτά τα προγράμματα θα τα βρείς !! Tο θέμα είναι ότι , αν δεν κάνω λάθος , διόρθωσε με . Είναι όλα τους ξέρω γω ιδία , δηλαδή δεν παίζει ρόλο το Version που θα κατεβάσω ? Οποιοδήποτε και να τρέξω θα δουλέψει στον Server μου? Quote
0 `iAndre Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 1. Java 2.MySql 3.Navicat 4.Eclipce 5.File Edit Αυτά εδώ ψάχνω , αλλά αν μπορεί κάποιος να μου δώσει ακριβές Links ,και τα οποία φυσικά να δουλέβουνε τώρα που μιλάμε. Cheers ~Von HeildeR~ ta ekana upload katebase ta :) http://www.4shared.com/rar/jSk231bj/files.html Quote
Question
Sent1L~
Γέια σας Member's του MaxCheater.
Θα μπώ αμέσως στο θέμα μου.΄
Άραξα χθές στο Forum του MaxCheaters , και διάβαζα το κάθε Guide μέ ακρίβεια , και κιτάξτε που κατέληξα.
Επέιδη θέλω να μάθω να ανίγω δικό μου Lineage C6 Server ,ενοείται οτι θα πρέπει να διαβάσω τα Guides στο MXC κτλπ.
Διάβασα τόσα Guides , τα οποία τα ποιο πολλά δίνουνε σαφές Infos για το πώς να φτιάξεις εναν C6 Server.
Το θέμα ειναι το εξής , σε οσα Guides μπηκα , τα μισά Links δουλέβανε και τα άλλα μισα όχι.
π.χ MySQL
Navicat
Filetransfer
κτλπ.
Αυτό που ζιτάω , αν μπορέι κάποιος απλα να μου δώσει ακριβές Links τα οποία κ είναι Online για να μπορέσω να κάνω την δουλέια μου.
Cheers ~Von HeildeR~™
6 answers to this question
Recommended Posts