Jump to content
  • 0

[Help] About L2J C6 Server.

Question

Posted

Γέια σας Member's  του MaxCheater.

Θα μπώ αμέσως στο θέμα μου.΄

Άραξα χθές στο Forum του MaxCheaters , και διάβαζα το κάθε Guide μέ ακρίβεια , και κιτάξτε που κατέληξα.

Επέιδη θέλω να μάθω να ανίγω δικό μου Lineage C6 Server ,ενοείται οτι θα πρέπει να διαβάσω τα Guides στο MXC κτλπ.

Διάβασα τόσα Guides , τα οποία τα ποιο πολλά δίνουνε σαφές Infos για το πώς να φτιάξεις εναν C6 Server.

Το θέμα ειναι το εξής , σε οσα Guides μπηκα , τα μισά Links  δουλέβανε και τα άλλα μισα όχι.

π.χ  MySQL

Navicat

Filetransfer

κτλπ.

Αυτό που ζιτάω , αν μπορέι κάποιος απλα να μου δώσει ακριβές Links  τα οποία κ είναι Online για να  μπορέσω να κάνω την δουλέια μου.

Cheers ~Von HeildeR~™

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Γέια σας Member's  του MaxCheater.

Θα μπώ αμέσως στο θέμα μου.΄

Άραξα χθές στο Forum του MaxCheaters , και διάβαζα το κάθε Guide μέ ακρίβεια , και κιτάξτε που κατέληξα.

Επέιδη θέλω να μάθω να ανίγω δικό μου Lineage C6 Server ,ενοείται οτι θα πρέπει να διαβάσω τα Guides στο MXC κτλπ.

Διάβασα τόσα Guides , τα οποία τα ποιο πολλά δίνουνε σαφές Infos για το πώς να φτιάξεις εναν C6 Server.

Το θέμα ειναι το εξής , σε οσα Guides μπηκα , τα μισά Links  δουλέβανε και τα άλλα μισα όχι.

π.χ  MySQL

Navicat

Filetransfer

κτλπ.

Αυτό που ζιτάω , αν μπορέι κάποιος απλα να μου δώσει ακριβές Links  τα οποία κ είναι Online για να  μπορέσω να κάνω την δουλέια μου.

~Von HeildeR~™

• 0
Posted

Navicat Premium Product Key : NAVL-X2W5-8G4R-5QT4

MySQL Δεν χρειάζεται Product Κey αλλά πρέπει να το κατεβάσεις για τα windows σου π.χ x64 ή x86

Τώρα αυτό το FileTransfer δεν κατάλαβα τι είναι !

• 0
Posted

Navicat Premium Product Key : NAVL-X2W5-8G4R-5QT4

MySQL Δεν χρειάζεται Product Κey αλλά πρέπει να το κατεβάσεις για τα windows σου π.χ x64 ή x86

Τώρα αυτό το FileTransfer δεν κατάλαβα τι είναι !

1. Java

2.MySql

3.Navicat

4.Eclipce

5.File Edit

Αυτά εδώ ψάχνω , αλλά αν μπορεί κάποιος να μου δώσει ακριβές Links ,και τα οποία φυσικά να δουλέβουνε τώρα που μιλάμε.

Cheers ~Von HeildeR~

• 0
Posted

Αν πατήσεις στο google αυτά τα προγράμματα θα τα βρείς !!

Tο θέμα είναι ότι , αν δεν κάνω λάθος , διόρθωσε με .

Είναι όλα τους ξέρω γω ιδία , δηλαδή δεν παίζει ρόλο το Version που θα κατεβάσω ? Οποιοδήποτε και να τρέξω θα δουλέψει στον Server μου?

• 0
Posted

1. Java

2.MySql

3.Navicat

4.Eclipce

5.File Edit

Αυτά εδώ ψάχνω , αλλά αν μπορεί κάποιος να μου δώσει ακριβές Links ,και τα οποία φυσικά να δουλέβουνε τώρα που μιλάμε.

Cheers ~Von HeildeR~

ta ekana upload katebase ta :)

http://www.4shared.com/rar/jSk231bj/files.html