Jump to content
  • 0

Question

Posted

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΠΣΑΘΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑΝ INTERLUDE SERVER ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΛΙΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΩ .... ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΩ ΛΙΓΟ .... ΚΑΙ ΑΝ Μ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ...!

15 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

για να σκεφτώ..είμαι πάρα πολυ σίγουρος ότι έκανες αυτό το τόπικ απλά για να βρεις κάποιον για να μπει στο pc σου με teamviewer και να στο φτιάξει..και προφανώς εσύ δεν θα καταλάβει τίποτα..και μετά όταν θα ξανα υπάρξει άλλο παρόμοιο/ή όχι πρόβλημα,πάλι τα ίδια..για ποιο λόγο το κάνετε αυτό;

δεν έχετε την όρεξη να βάλετε τον κόλο σας κάτω και να δουλέψετε/ασχοληθείτε;ε παρατήστε το l2jdeveloping και πηγαίντε για άλλο άθλημα..

πες μας που έχεις κολλήσει...

• 0
Posted

ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ HEXID  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ NAVICAT TA TABLES ΚΑΙ ΟΛΑ

ΠΑΤΑΩ ΤΟ STARTLOGINSERVER ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΒΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΤΑ ΠΑΩ ΣΤΟ STARTGAMESERVER ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ DISCONNECT ΑΠΟ ΤΟ JAVA .... :( AΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ HELP ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΗΜΙΣΩ ΠΟΛΥ :D

• 0
Posted

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ TEAMVIWER ΟΥΤΕ ΤΠΤ  ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΚΕΙ ...! ΕΙΧΑ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΠΤ ΤΕΤΟΙΟ ....

• 0
Posted

ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ HEXID  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ NAVICAT TA TABLES ΚΑΙ ΟΛΑ

ΠΑΤΑΩ ΤΟ STARTLOGINSERVER ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΒΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΤΑ ΠΑΩ ΣΤΟ STARTGAMESERVER ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ DISCONNECT ΑΠΟ ΤΟ JAVA .... :( AΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ HELP ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΗΜΙΣΩ ΠΟΛΥ :D

δείξε μια φωτογραφία με το error που σου βγάζει,γιατί δεν σε πιάνω.
  • 0
Posted

ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΙΣΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΟΤΕΡΟΥ

• 0
Posted

για να σκεφτώ..είμαι πάρα πολυ σίγουρος ότι έκανες αυτό το τόπικ απλά για να βρεις κάποιον για να μπει στο pc σου με teamviewer και να στο φτιάξει..και προφανώς εσύ δεν θα καταλάβει τίποτα..και μετά όταν θα ξανα υπάρξει άλλο παρόμοιο/ή όχι πρόβλημα,πάλι τα ίδια..για ποιο λόγο το κάνετε αυτό;

δεν έχετε την όρεξη να βάλετε τον κόλο σας κάτω και να δουλέψετε/ασχοληθείτε;ε παρατήστε το l2jdeveloping και πηγαίντε για άλλο άθλημα..

symfono..1 foto dikse me to error!

• 0
Posted

hmm .esy 8es na mas peis oti ta ekanes ola monos s 3erw go ? h oti evales t kolo s katw ke t ema8es katef8ian na kaneis compile pack 3erw go e?

• 0
Posted

hmm .esy 8es na mas peis oti ta ekanes ola monos s 3erw go ? h oti evales t kolo s katw ke t ema8es katef8ian na kaneis compile pack 3erw go e?

watch out,we got a badass here.

έκατσα και έβαλα τον κώλο μου κάτω και διάβασα τους οδηγούς,γιατί πραγματικά μου άρεσε αυτό που έκανα.δεν λέω ότι δεν είχα απορίες,είχα.Αλλά τουλάχιστον εγώ έκατσα,διάβασα και ξαναδιάβασα και δεν καταλάβαινα,όλοι εσείς εδώ δεν θέλετε να διαβάσετε αλλά θέλετε να τα ξέρετε όλα.

• 0
Posted

watch out,we got a badass here.

έκατσα και έβαλα τον κώλο μου κάτω και διάβασα τους οδηγούς,γιατί πραγματικά μου άρεσε αυτό που έκανα.δεν λέω ότι δεν είχα απορίες,είχα.Αλλά τουλάχιστον εγώ έκατσα,διάβασα και ξαναδιάβασα και δεν καταλάβαινα,όλοι εσείς εδώ δεν θέλετε να διαβάσετε αλλά θέλετε να τα ξέρετε όλα.

wrea opos kolises ke esy kapoia stigmi etsi kolise ke aftos.ke episis eixa kolisi ke go kapote se ena simio p eftege t pc m ke dn itan 8ema katanoiseis gia na olokliroso t eclipse.ke 2ron dn nmzo kanenas mas na ema8e ap'e3w na kanei compile apo tn proti h 2rh fora.ke an ke ekeinos dn eixe strosi tn kolo t opos eipes dn 8a eixe ftasi sto simio kan na kolisei ! gt an dn tn estrone DEN 8A TO 3EKINOUSE KAN TO COMPILE.