Jump to content

Επόμενη ιστορία  

41 members have voted

1. 1. Επόμενη ιστορία

• Πατέρας - κόρη
      22
    • Θεία
      14
    • Προτείνετε μια δικιά σας
      5

Recommended Posts

Posted

...αχ αχ...μου θυμίζεις την καριόλα την γιαγία σου...:) αυτά μου λέγε και ξεκινούσε τα τσιμπούκια..;) ελά είσαι η επόμενη...αφού περάσω την μανούλα σου-γυναίκα - π ο υ  τ α ν α κ ι μου

I aderfi sou me parakalage gia ena g l e i f o m o u n i na me xtenizei kiolas... Den prolavaine kai na ftusei ta xusia... kai i manna sou mou fulage ta arxidia na gemisoun ksana...

Posted

I aderfi sou me parakalage gia ena g l e i f o m o u n i na me xtenizei kiolas... Den prolavaine kai na ftusei ta xusia... kai i manna sou mou fulage ta arxidia na gemisoun ksana...

...δεν έχω άλλη αδερφή εκτός απ την θεία σου :S....

Posted

...δεν έχω άλλη αδερφή εκτός απ την θεία σου :S....

Den eida... paizei na tan engxeirismenos giati i m o u n tufla opos panta...

Ντέβον , εσύ είσαι ο Αντώνης ;

Epsakses kai epitheto?

Posted

Epsakses kai epitheto?

Θα μου πει η Ηλέκτρα επίθετο.

ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΣΟΥΛΑΚΙ

Posted

Θα μου πει η Ηλέκτρα επίθετο.

ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΣΟΥΛΑΚΙ

Lazarakos... rota to p o u t a n a k i an einai sosto kai ksurise alli mia tis kolotrixes mi me gratzounane...

Posted

Lazarakos... rota to p o u t a n a k i an einai sosto kai ksurise alli mia tis kolotrixes mi me gratzounane...

ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΛΑΖΑΡΕ !

Και έτσι δημουργήθηκαν οι emo.

Posted

ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΛΑΖΑΡΕ !

Και έτσι δημουργήθηκαν οι emo.

Kai oi travesti ap ta peiramata stis trupes sou...

Posted

Kai oi travesti ap ta peiramata stis trupes sou...

tumblr_m10f2pgbkr1qg6ldxo2_250.jpg

Τα τραβέλια και εσύ , δεν χειρουργούν τις ωπές στο σώμα τους , αλλά μεγαλώνουν το στήθος τους , με πρόσθετα σιλικονης , και χειρουργούνται στο πεος έτσι ώστε να αφαιρεθούν τα όργανα και να μείνει μόνο η ωπή που λειτουργεί ως " ρίζα" του πέους.

Ρώτα τη μάνα σου  πριν μιλήσεις. Ξέρει εκείνος.

Posted

tumblr_m10f2pgbkr1qg6ldxo2_250.jpg

Τα τραβέλια και εσύ , δεν χειρουργούν τις ωπές στο σώμα τους , αλλά μεγαλώνουν το στήθος τους , με πρόσθετα σιλικονης , και χειρουργούνται στο πεος έτσι ώστε να αφαιρεθούν τα όργανα και να μείνει μόνο η ωπή που λειτουργεί ως " ρίζα" του πέους.

Ρώτα τη μάνα σου  πριν μιλήσεις. Ξέρει εκείνος.

Mas morfoses pali florako... Esena pantos sti poutsotrupa sou xosan to nisteri gia na sou kopsoun to poutso... Gia m o u n o x e i l a pigainan mou pan alla vgikes me duo patses guro apo mia trupa...

Posted

Γαμώ τον Σατανά και την πουτάνα μάνα που έκανε το λάθος να σε κρατήσει και δεν σε θυσίασε μαζί με κανένα βουβάλι, άμα ξαναχαλάσεις τέτοιο τόπικ θα σου καρφώσω τίμιο ξύλο βουτηγμένο σε αγιόνερο μέσα στα σιχαμέρα κωλομέρια σου μέχρι να ανοίξουν τόσο πολύ ώστε να χωράει το πτώμα της νεκρής σου μάνας μέσα.

Posted

Γαμώ τον Σατανά και την πουτάνα μάνα που έκανε το λάθος να σε κρατήσει και δεν σε θυσίασε μαζί με κανένα βουβάλι, άμα ξαναχαλάσεις τέτοιο τόπικ θα σου καρφώσω τίμιο ξύλο βουτηγμένο σε αγιόνερο μέσα στα σιχαμέρα κωλομέρια σου μέχρι να ανοίξουν τόσο πολύ ώστε να χωράει το πτώμα της νεκρής σου μάνας μέσα.

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα