Maprex Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Αν το κοιτάξεις προσεκτικά σε θυμίζει. Σαν ανίκανος που πήγε στην Βουλγαρία είναι.
Vazelos Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Αν το κοιτάξεις προσεκτικά σε θυμίζει. Σαν ανίκανος που πήγε στην Βουλγαρία είναι. ε τουλάχιστον δε με ξεσκατίζει η μάνα μου ακόμα, ούτε έγινα ένα αμόρφωτο σκουπίδι
Grim. Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Αν το κοιτάξεις προσεκτικά σε θυμίζει. Σαν ανίκανος που πήγε στην Βουλγαρία είναι.
Dask Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 ε τουλάχιστον δε με ξεσκατίζει η μάνα μου ακόμα, ούτε έγινα ένα αμόρφωτο σκουπίδι
Maprex Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 γαβ ε τουλάχιστον δε με ξεσκατίζει η μάνα μου ακόμα, ούτε έγινα ένα αμόρφωτο σκουπίδι Ούτε εμένα. Που κολλάει αυτό;
Maprex Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Τα αγαπημένα σου , μικρέ μου Ρεξ ; Μήπως μπέρδεψες κάτι; Άλλος γάβγισε προηγουμένως.
`Vaxil Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Μήπως μπέρδεψες κάτι; Άλλος γάβγισε προηγουμένως. Μαθαίνω την γλώσσα σου , πιστό σκυλί.
Maprex Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Μαθαίνω την γλώσσα σου , πιστό σκυλί. Ε Γ Ω Μ Ι Λ Α Ω Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Α!
Vazelos Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Ούτε εμένα. Που κολλάει αυτό; ανάπηρο πιόνι και αγράμματο http://www.youtube.com/ watch?v=b75HM3hmH4E comments
`Vaxil Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Ε Γ Ω Μ Ι Λ Α Ω Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Α! O T A Ν Δ Ε Ν Σ Ε Σ Υ Ν Ο Δ Ε Υ Ε Ι Τ Ο Γ Κ Λ Ο Μ Π.
Maprex Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 ανάπηρο πιόνι και αγράμματο http://www.youtube.com/ watch?v=b75HM3hmH4E comments Κοπελάρα μου, δεν είναι ανάγκη να νευριάζεις. Ηρέμησε. Κουβέντα κάνουμε. Μην θυμώνεις. Δεν υπάρχει λόγος να δείξεις πόσο βλάκας είσαι σαν και αυτούς στην Βουλγαρία. O T A Ν Δ Ε Ν Σ Ε Σ Υ Ν Ο Δ Ε Υ Ε Ι Τ Ο Γ Κ Λ Ο Μ Π. Γκλοπ μπορεί να αποκτήσει ο καθένας. Όπως είπα και στον nikolouloudo πας σε ένα στρατιωτικό κατάστημα και πέρνεις. Δεν είναι τίποτα το δύσκολο και ούτε το εξαιρετικά τρομερό να έχεις γκλοπ.
Recommended Posts