`Vaxil Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Να πάνε σε ψυχίατρο, δε τους φταίει κανείς. ειναι μαγκεc και etc
Maprex Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Ειδικά με γάλα γαμάνε. Είναι σαν ένας συνδυασμός γκλοπ και χημικά.
Xplicit7 Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Ειδικά με γάλα γαμάνε. Είναι σαν ένας συνδυασμός γκλοπ και χημικά. Το γκλοπ όταν το γυρνάς ανάποδα και το βάζεις στον κώλο σου καυλώνεις περισσότερο ;
Maprex Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Το γκλοπ όταν το γυρνάς ανάποδα και το βάζεις στον κώλο σου καυλώνεις περισσότερο ; Ώπα τσάκαλε στάσου γιατί εσύ χρησιμοποιείς για άλλο λόγο την αστυνομική ράβδο. Όταν είναι ανάποδα χρησιμοποιείται έτσι. . Δεν ξέρω πως τη χρησιμοποιείς εσύ, αλλά κάτι μου λέει ότι την βάζεις στον πισινό σου.
Xplicit7 Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Ώπα τσάκαλε στάσου γιατί εσύ χρησιμοποιείς για άλλο λόγο την αστυνομική ράβδο. Όταν είναι ανάποδα χρησιμοποιείται έτσι. . Δεν ξέρω πως τη χρησιμοποιείς εσύ, αλλά κάτι μου λέει ότι την βάζεις στον πισινό σου. Πού θα τη βρω εγώ ρε ; Ρουφιάνος και τσάτσος σαν εσένα είμαι ;
Dask Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Αστυνομική ράβδο λέει, χτύπα την κάτω να ανοίξουν τα κωλομέρια σου μήπως πέσουν οι καπότες.
Lucky Dice Posted April 5, 2012 Author Posted April 5, 2012 Αστυνομική ράβδο λέει, χτύπα την κάτω να ανοίξουν τα κωλομέρια σου μήπως πέσουν οι καπότες. einai kati san to rabdi tou xari poter
Maprex Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Πού θα τη βρω εγώ ρε ; Ρουφιάνος και τσάτσος σαν εσένα είμαι ; Πραγματικά δεν είχα καταλάβει ότι σου έλειπε τόσο. Το έκρυβες πολύ καλά. Πρέπει να το παραδεχτώ. Πήγαινε σε ένα κατάστημα με στρατιωτικά είδη και θα βρεις. Μετά βάλτη ανάποδα στον πισινό σου και μπορεί να ισιώσει η φάτσα σου που είναι λες και σε πάτησε ο διάολος. Αστυνομική ράβδο λέει, χτύπα την κάτω να ανοίξουν τα κωλομέρια σου μήπως πέσουν οι καπότες. Έλα τώρα μου κάνετε πλάκα. Μου κάνετε σίγουρα πλάκα. Οκ είπα να περάσω καλά με τον nikolouloudo. Με σένα όμως είναι σαν να ξεγελάω μικρό. Πάντως τσιμπάτε εύκολα. Μια μαλακία σας λέει ο άλλος και μιλάτε αμέσως. Γι αυτό συνεχίζω να μπαίνω κάπου κάπου στo mxc. Επειδή είστε εσείς και μπορώ να περάσω ωραία.
Zoke Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Maprex, η προσπαθεις να μας τρολλαρεις η εχεις ψυχολογικα. Ελπιζω το πρωτο.
Recommended Posts