Jump to content

[GR]Αχ Αντώνη


Dask

Recommended Posts

Καλησπέρα, λέγομαι Ηλέκτρα και είμαι 20 χρονών.

 

Έχω πάρει με την σειρά τα forums και τα blogs ψάχνωντας απεγνωσμένα μία λύση.

 

Πριν από 4 μήνες γνώρισα τον Αντώνη. Περνάγαμε πολύ ωραία, μέχρι τα Χριστούγεννα που του είπα ότι πρέπει να χωρίσουμε λόγω απόστασης διότι έπρεπε να φύγω για σπουδές στη Θεσσαλονίκη (έμενα στη Κρήτη).

Αυτός ξαφνιάστηκε από την απόφαση μου να τον χωρίσω επειδή απομακρυνόμαστε, θύμωσε αλλά δεν αντέδρασε κάπως. Μετά από μία εβδομάδα εγώ πήγα στη Θεσσαλονίκη.

 

Κατα τη διάρκεια παραμονής μου τον πρώτο χρόνο στη Θεσσαλονίκη αρκετά πράγματα με έκαναν να αναθεωρήσω την σχέση μου με τον Αντώνη. Όσο ήμουν στην Θεσσαλονίκη δεν υπήρχε κάτι ενδιαφέρον στην ζωή μου πέρα από μερικές ανούσιες σχέσεις και καταχρήσεις στις οποίες με ωθούσαν οι φίλες μου. Όλα αυτά τα ξενύχτια και οι καταχρήσεις με έκαναν να αφήσω στην σχολή μου πίσω και έτσι αναγκάστηκα και

λόγω οικονομικών να γυρίσω στη Κρήτη με παύση σπουδών.

 

Πριν από ένα μήνα γύρισα στη Κρήτη με την δικαιολογία στους γονείς μου ότι δεν ήθελα να τους βάζω σε έξοδα την παρούσα χρονική περίοδο. Στην αρχή αντέδρασαν έντονα και μου είπαν ότι μπορούν δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι θα έπρεπε να συνεχίσω τις σπουδές μου. Εγώ όμως δεν τους άφησα περιθώρια λέγωντας τους ότι δεν ήθελα αυτό που ήθελα να κάνω στην ζωή μου. Αμέσως αυτοί άλλαξαν γνώμη και πήρα την άδεια τους να κατέβω.

 

Με το που γύρισα το πρώτο πράγμα που ήθελα να κάνω ήταν να συναντήσω τον Αντώνη. Είχαμε κανονίσει να συναντηθούμε κάπου έξω αλλά τελευταία στιγμή μου τηλεφώνησε και μου είπε να πάω σπίτι του. Φτάνω λοιπόν σπίτι και μπαίνοντας μέσα ξαφνιασμένη βλέπω 2 περίεργους τύπους. Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ο ένας ήταν ψηλός με μακριά μαλλιά και ο άλλος μέτριου αναστήματος και λίγο γεματούλης.

Μου τους σύστησε σαν φίλους του. Πήγαμε μέσα να μιλήσουμε και ήτανε αρκετά απότομος και η συμπεριφορά του είχε αλλάξει.

Ξαφνικά εκεί που μιλούσαμε με άρπαξε και με πέταξε στο πάτωμα και μου φώναξε "είσαι το πουτανάκι μου". Εμένα με ερέθισε και αμέσως τον πλάκωσα στα τσιμπούκια. Το πρόσωπο του ήταν αρκετά ανέκφραστο και αυτό με ερέθιζε πιο πολύ, είχα αρχίσει και έσταζα. Ο Αντώνης σηκώθηκε, με τράβηξε δυνατά από τα μαλλιά και με πέταξε πάνω στο κρεβάτι. Με γαμούσε με μανία και ξαφνικά μπαίνουν μέσα οι 2 φίλοι του.

Αμέσως τραβήχτηκα και πήγα στον Αντώνη. Αυτοί άρχιζαν να ξεντύνονται και εγώ φώναζα στον Αντώνη αλλά αυτός δεν αντιδρούσε. Μου είπε χαρακτηριστικά "Σκάσε, κάτι σου είπα πριν. Είσαι το πουτανάκι μου" και με ξαπλωσαν στο κρεβάτι. Φώναζα αλλά το σπίτι ήταν αρκετά ερημικό και μάλλον δεν με άκουσε κανένας. Ο Αντώνης άρχιζε να μου γλύφει τις ρώγες και οι άλλοι 2 να παίζουν με το υγρό μουνάκι μου. Εγώ προσπαθούσα να αντιδράσω αλλά μάταια. Ξαφνικά σηκώνεται ο ψηλός και τον πετάει έξω, ήταν τόσο μεγάλο και χοντρό που χωρίς να σκεφτώ τι έκανα από την καύλα μου τον έβαλα στο στόμα μου. Εκεί άρχισαν όλα.

Ενέδωσα και με ξέσκιζαν όλο το βράδυ. Μόλις τελειώσαμε πήγαν οι 3 τους μέσα στο σαλόνι και κάθισαν. Εγώ πήγα στo μπάνιο για να πλυθώ και ξεσπασα σε κλάματα. Με άκουσε ο Αντώνης και μπήκε απότομα στο μπάνιο και εκείνος με άκουσε, μπήκε μέσα και μου είπε "ΣΚΑΣΕ" και άρχισε να με χτυπάει. Μετά με πήρε και με πήγε στο σαλόνι ώπου οι άλλοι κάνανε κόκα. Είχα κάτσει στην γωνία του καναπέ και με είδαν τρομαγμένη και μου προσέφεραν και 'μένα. Και πάλι εγώ απερίσκεπτα και καθώς μου είχε λείψει από την Θεσσαλονίκη και χωρίς να το σκεφτώ, πήρα. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς ακολούθησε μετά αλλά με ξαναπήρανε και οι 3 και το πρωί ξύπνησα στο σπίτι του Αντώνη. Τον βρήκα εκεί να κοιμάται και οι φίλοι του είχαν φύγει.

 

Εγώ σηκώθηκα και έφυγα κρυφά.

 

 

Ήθελα να ξεκόψω από τον Αντώνη και από όλες τις καταχρήσεις που έκανα. Δεν είχαμε μιλήσει μία εβδομάδα και ο Αντώνης δεν με πήρε τηλέφωνο καθόλου μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Ξαφνικά χτύπησε το κινητό μου και ήταν ο Αντώνης. Ακούστηκε θυμωμένος και μου είπε να συναντηθούμε. Εγώ αρνήθηκα και είπε ότι δεν τον νοιάζει και ότι θα έρθει σπίτι μου.Εγώ φοβήθηκα μην δημιουργήσει πρόβλημα με τους γονείς μου και θέλοντας να δώσω ένα τέλος σε αυτόν τον παραλογισμό αποφάσισα να πάω απο 'κει. Μόλις μπήκα στο σπίτι και είδα τους 2 φίλους του, έκανα να φύγω. Ο Αντώνης αρνήθηκε και με τράβηξε πίσω και άρχισε να μου ρίχνει χαστούκια λέγοντας μου ότι προσέβαλα τους φίλους του. Με νόημα του Αντώνη ο ψηλός σηκώθηκε και με άρπαξε, γδύνωντας με και με πέταξε στον καναπέ. Εγώ σε εκείνο το σημείο ενώ κανονικά έπρεπε να αντιδράσω, βγήκε το πουτανάκι από μέσα μου.

Γονάτισα και άρχισα τα τσιμπούκια. Μετά ήρθε ο Αντώνης με τον χοντρό και με πήραν από πίσω. 1η φορά γαμήθηκα από κώλο και είχα καυλώσει τόσο πολύ και σε συνδυασμό με αυτά που πήρα... άρχισα να ζαλίζομαι, ζούσα το απόλυτο όνειρο. Αλλά βαθιά μέσα μου ξέρω ότι δεν είναι σωστό.

 

Βοηθήστε με σας παρακαλώ, θέλω να ξεκόψω και δεν μπορώ με τίποτα. Έχω εξαρτηθεί !!!

 

 

Σενάριο: Eγώ/Vazelos

Link to comment
Share on other sites

Άμα είναι να το βάλετε στο blog με τους ερωτίλους, άλαξε το όνομα γιατί δεν είναι πιασάρικο για Κρητικιά.

Βάλε κανένα πιο συνηθισμένο να είναι πιστευτό στην αρχή.

Link to comment
Share on other sites

Άμα είναι να το βάλετε στο blog με τους ερωτίλους, άλαξε το όνομα γιατί δεν είναι πιασάρικο για Κρητικιά.

Βάλε κανένα πιο συνηθισμένο να είναι πιστευτό στην αρχή.

Έβαλα Ηλέκτρα για συγκεκριμένο λόγο, θα αλλάξουμε μερικά πράγματα αν μπει στο blog.
Link to comment
Share on other sites

Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα.

Τη μια μαλακία μετά την άλλη θα τραβάτε.

 

Που μένει αυτο το κορίτσι? Θελω να το βοηθησω στην απεξάρτηση. 8)

Μέγαρα

Link to comment
Share on other sites

Που μένει αυτο το κορίτσι? Θελω να το βοηθησω στην απεξάρτηση. 8)

Εξάρτηση μαζί μου έχει, η αληθινή Ηλέκτρα.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...