Jump to content

Question

Posted

Καλησπέρα και πάλι

Ήθελα να ρωτίσω αν κάποιος ξέρει απο L2jFrozen γιατί ασχολούμε με το pack αλλά είμαι ακόμα newbie,όπως γράφω πάνω έχω ενα πρόβλημα με τα active δηλαδή δεν "κολάνε" τα skill.Όταν αλλάζω weap φεύγει το skill,επίσης δεν "κολάνε" 2 skill π.χ might και focus μόνο το ένα θα κολήσει και όταν αλλάξω weap θα φύγει μπορεί κάποιος να μου δίξει έναν τρόπο να κολάνε και τα δύο skill χωρίς να φύγουν όταν αλλάζω το weap??

Παρακαλώ help όσοι μπορείτε!

Recommended Posts

• 0
Posted

θέλω και εγώ αυτή την βοήθεια.. στο ίδιο Pack...

ευχαριστώ εκ των πρωτέρων...

• 0
Posted

koita file mou... auto mou to eixe dosei o AnimeLegend kai me voi8ise para polu .. twra ama esi exeis kanena l2j brazil pack ti na sou pw.. auto einai gia l2jfrozen !

• 0
Posted

Δεν νομιζω οτι εχουν αλλαξει κατι στο source απο το κομματι της java ειναι απλο πηγαινε στο path data/stats/skills/X.xml

και δες στο stuckType="' αν ολα εχουν το ιδιο τοτε ειναι εκει το προβλημα σου αλλαξε το καθε τυπε με ενα δικο σου οτι νανε δεν εχει σημασια τι θα ειναι νουμερο , αριθμος γραμμα απλα το stuckType ειναι οτι αν το Χ σκιλλ ειναι στα βυφφ σου με αυτο το τυπε

τοτε το επομενο που θα ενεργοποιησεις καθως θα εχει το ιδιο τυπε θα μπει πανω απο το προηγουμενο με συνεπεια καθε ακτιβε που θα ανοιγεις θα αφαιρει το προηγουμενο.

• 0
Posted

Δεν νομιζω οτι εχουν αλλαξει κατι στο source απο το κομματι της java ειναι απλο πηγαινε στο path data/stats/skills/X.xml

και δες στο stuckType="' αν ολα εχουν το ιδιο τοτε ειναι εκει το προβλημα σου αλλαξε το καθε τυπε με ενα δικο σου οτι νανε δεν εχει σημασια τι θα ειναι νουμερο , αριθμος γραμμα απλα το stuckType ειναι οτι αν το Χ σκιλλ ειναι στα βυφφ σου με αυτο το τυπε

τοτε το επομενο που θα ενεργοποιησεις καθως θα εχει το ιδιο τυπε θα μπει πανω απο το προηγουμενο με συνεπεια καθε ακτιβε που θα ανοιγεις θα αφαιρει το προηγουμενο.

mporeis mipos na to peis me poio apla logia?
  • 0
Posted

Gia to antitheto ti na kanw? Dil na stakarun ta active ola oxi mono 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...