Alexi Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Καλησπερα , εκανα αναφορα τον "κυριο" που αναγραφεται στον τιτλο του τοπικ διοτι ζηταει απο καποιον να κανει Ddos στον σερβερ μου λεγοντας επισης καποια ανουσια πραγματα τα οποια δεν στεκουν , δεν ξερω αν μπορειτε να του κανετε καποια προειδοποιηση για αυτο το πραγμα αλλα οπως ολοι ξερουμε το ddos ειναι παρανομο! Y.Γ.: Δεν μπορω να καταλαβω το κομπλεξ ορισμενων ατομων , δεν εχω ψωνιστει επειδη εχω σερβερ αν ειναι δυνατον και επισης το μηχανημα ειναι μια χαρα σε στατιστικα και dedicated οχι virtual! Ευχαριστω εκ των προτερων http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=231175.0 Quote
WeirdSituation Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 δώσε και κανένα αποδεικτικό στοιχείο, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα μόνο με τα λόγια :> Quote
Alexi Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Ωπα ξεχασα να βαλω το τοπικ συγνωμη , το βαζω στο πρωτο ποστ Quote
Recommended Posts