Jump to content

Recommended Posts

Posted

Δε θα πάρω θέση σε αυτό το ζήτημα γιατί δε θα φερθώ αντικειμενικά αλλά να σου πω κάτι ; ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ! Δεν είναι αστείο να τρολλάρεις με αληθινά στοιχεία άλλων.

Posted

Δε θα πάρω θέση σε αυτό το ζήτημα γιατί δε θα φερθώ αντικειμενικά αλλά να σου πω κάτι ; ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ! Δεν είναι αστείο να τρολλάρεις με αληθινά στοιχεία άλλων.

Το θεμα ειναι οτι δεν τρολλαρα με τα στοιχεια του,τα εχει χυμα στο msn και ο αλλος πολυ απλα μπηκε στο προφιλ του στο windows live και το βρηκε.

Posted

Το θεμα ειναι οτι δεν τρολλαρα με τα στοιχεια του,τα εχει χυμα στο msn και ο αλλος πολυ απλα μπηκε στο προφιλ του στο windows live και το βρηκε.

ΣΠΆΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, και μετά έλεγες σε ένα άλλο ζώο πως είσαι ο ΔΜ και μένεις Πύλο...Not funny at all :/

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΕΜ ΝΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Posted

Δημήτρης raindrops έχει όνομα και location έχει hell's higway.

Posted

Στο διόρθωσα.

Αυτό που λέτε έγινε εδώ μέσα?

Posted

ΣΠΆΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, και μετά έλεγες σε ένα άλλο ζώο πως είσαι ο ΔΜ και μένεις Πύλο...Not funny at all :/

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΕΜ ΝΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ειπα οτι ειμαι ο MD πουθενα?

Στα rules λεει πουθενα οτι οι staffers επιτρεπεται να βριζουν μανες των απλων member + να τους κανουν dekarma (ή οτιδηποτε αλλο) σε αλλα conversation εκτος του mxc?

Αμα νιωθεις μαγκας που το εκανες μπραβο,γιαυτο εγινε το mxc ετσι λογω του οτι κατι κομπλεξικοι σαν αυτον , αντιδρουν με τα privileges τους για θεματα περα του mxc.

Posted

Ειπα οτι ειμαι ο MD πουθενα?

Στα rules λεει πουθενα οτι οι staffers επιτρεπεται να βριζουν μανες των απλων member + να τους κανουν dekarma (ή οτιδηποτε αλλο) σε αλλα conversation εκτος του mxc?

Αμα νιωθεις μαγκας που το εκανες μπραβο,γιαυτο εγινε το mxc ετσι λογω του οτι κατι κομπλεξικοι σαν αυτον , αντιδρουν με τα privileges τους για θεματα περα του mxc.

ναι ρε ΜΑΛΑΚΑ. ΈΔΩΣΑ 25 ΓΙΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΣΤΑ DEKARMA ΌΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ! ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ;

Στο διόρθωσα.

Αυτό που λέτε έγινε εδώ μέσα?

όχι..κάνε με μπαν ρε μαλάκα αν θες...

σε ένα φόρουμ που έχει φτάσει στον πάτο, όσο δεν πάει πιο κάτω, τι θα κερδίσεις; τπτ!

το έκανα για να αποδείξω πόσο ανώριμος και ζώο είναι, που κλαίγεται...

Posted

όχι..κάνε με μπαν ρε μαλάκα αν θες...

σε ένα φόρουμ που έχει φτάσει στον πάτο, όσο δεν πάει πιο κάτω, τι θα κερδίσεις; τπτ!

το έκανα για να αποδείξω πόσο ανώριμος και ζώο είναι, που κλαίγεται...

Άμα ήταν να κάνω ban θα είχα ήδη κάνει.

Το κλειδώνω για να λήξει το θέμα εδώ.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...