Jump to content

Recommended Posts

Posted

Σημερα καθαρισα τν υπολογιστη μ.Τ εννοω?Απουνδεσα ολα τ εξαρτηματα κ τ καθαρισα ενα ενα!τ ξανασυνδεσα κ δν μ φορτωνει τ windows!μ λεει loading operating system...κ μετα boot failure!Τ επαθε?καμια βοηθεια?

Posted

Χαχα,πόσες φορές το έχω πάθει αυτό , :P. Δοκίμασε να ξε-συνδέσεις τον σκληρό και να τον επανασυνδέσεις,αν και αφου αρχίζει να κάνει boot δεν φταίει ο σκληρος

Posted

τ εκανα πολλες φορες!τ ξεσυνδεσα τ ξανασυνδεσα τ εβαλα σ αλλη θυρα sata τ ξαναεβαλα στν ιδια κ τπτ...

Posted

τ εκανα πολλες φορες!τ ξεσυνδεσα τ ξανασυνδεσα τ εβαλα σ αλλη θυρα sata τ ξαναεβαλα στν ιδια κ τπτ...

Μπες στο bios και δες ρυθμίζεις άμα έχεις ενεργοποιήση raid,επίσης έβγαλες και την mobo απο την θέση της?
Posted

Σημερα καθαρισα τν υπολογιστη μ.Τ εννοω?Απουνδεσα ολα τ εξαρτηματα κ τ καθαρισα ενα ενα!τ ξανασυνδεσα κ δν μ φορτωνει τ windows!μ λεει loading operating system...κ μετα boot failure!Τ επαθε?καμια βοηθεια?

Nαι οπως ειπαν και οι υπολοιποι ειναι δισκος φιλε οταν δεν βλεπει λειτουργικο σημαινει οτι η δεν το συνδεσες σωστα η κατι με την τροφοδοσια συνδεσε καλα τo κοκκινο καλωδιακι απο το SATA και το μαυρο απο διπλα το οποιο κανει την τροφοδοσια...

Posted

προσπαθησα recovery κ δν εχει image για ν κανει restore, οσο για τ απλα recovery λεει οτι πραγματοποιηθηκε αλλα τπτ...

ειναι master τ ειδα....mobo =?

EDIT : βρηκα το προβλημα αλλα δεν ξερω πως να το λυσω. Οταν ξεκιναει ο υπολογιστης κανει συνεχεια boot στο disc, εχω βγαλει το disc ως πρωτο boot βαζοντας το disable και συνεχιζει να γινεται. Αν ο υπολογιστης δεν παρει ενα σωστο boot δεν ανοιγει...

Καμια βοηθεια?

Posted

προσπαθησα recovery κ δν εχει image για ν κανει restore, οσο για τ απλα recovery λεει οτι πραγματοποιηθηκε αλλα τπτ...

ειναι master τ ειδα....mobo =?

EDIT : βρηκα το προβλημα αλλα δεν ξερω πως να το λυσω. Οταν ξεκιναει ο υπολογιστης κανει συνεχεια boot στο disc, εχω βγαλει το disc ως πρωτο boot βαζοντας το disable και συνεχιζει να γινεται. Αν ο υπολογιστης δεν παρει ενα σωστο boot δεν ανοιγει...

Καμια βοηθεια?

Να φανταστώ δοκίμασες να το βάλεις σε αλο slot ?
Posted

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και τελικά είχε πρόβλημα ο σκληρός δίσκος.

Posted

Οκ το εφτιαξα. Το προβλημα ηταν η θεση των jumper του αλλου μου σκληρου και του cd rom.

Ευχαριστω για την βοηθεια σας.

Κλειδωστε.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...