randomnamehere Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Κάπου πήρε το μάτι μου μία διαφήμιση για το manga του naruto που ήρθε στην Ελλάδα . Ξέρει κανείς τιμή? Το βρίσκω σε εφημεριδοπωλία ? Είχα σκοπό να αρχίσω να το βλέπω αλλά δεν το κάνω λόγω των πολλών filler , manga βαριέμαι να διαβάζω στο internet οπότε θα ήταν ωραίο :D. Αφήστε που πρέπει να ενισχύουμε τέτοιες προσπάθειες να καθιερωθούν τα manga στην Ελλάδα .
Fortuna Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Ανέκαθεν μπορούσες να βρεις σε διάφορες εκθέσεις. Ένας φίλος μου είχε του Bleach, αλλά δεν ασχολήθηκα να μάθω περισσότερα...
randomnamehere Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Ανέκαθεν μπορούσες να βρεις σε διάφορες εκθέσεις. Ένας φίλος μου είχε του Bleach, αλλά δεν ασχολήθηκα να μάθω περισσότερα... Εκθέσεις , όπως? EDIT: Κάτι βρήκα σε τιμή 10€ το τεύχος . Οπότε πάμε προς anime . Lock
Fortuna Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Από Έκθεση Θεσσαλονικής νομίζω το είχε πάρει. Τέλος πάντων Locked.
Recommended Posts