ExTe Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Oxi lol... Exeis kapsei xartakia kato apo to pagko tis ximeias? (ego nai me enan sima8iti mou eixame kapsei miso tetradio) Offtopic FemFatal? Neos eisia ston pride kai wutan. Ego epaiza stous palious wutan otan o ladylove itan tsakomenos me xari kai otan ypirxan WMD dld prin 1xrono.
Dreik Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 oxi exeis peksi to pouli s se dimosio xoro? :P (egw nai sto frontistirio tin ora enos test)
spokerakos Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 ax0a0x0 anomale oxi exeis peksi to pouli s se dimosio xoro? :P (egw nai sto frontistirio tin ora enos test) me tin kalh enoia
NiGGaZ Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Oxi lol... Exeis kapsei xartakia kato apo to pagko tis ximeias? (ego nai me enan sima8iti mou eixame kapsei miso tetradio) Offtopic FemFatal? Neos eisia ston pride kai wutan. Ego epaiza stous palious wutan otan o ladylove itan tsakomenos me xari kai otan ypirxan WMD dld prin 1xrono. egw epaiza apo c3 an h3eres enan kounelo........ exeis faei pote ftyari stn mapa?:S
NotAbastard Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Oxi, alla mallon ponaei Exeis katavrox8isei pote monos sou panw apo 10 souvlakia? (oxi, 2 to max :P)
NiGGaZ Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 oxi :s nomizw einai human api8ano....... exeis bastardo gio?:P!!!!!
ExTe Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Oxi. Exeis tsako8ei me kapoion toso agria pou na tou spases tin miti? (Ego nai mou vrise tin mana kai meta mou tin epese autos kai alloi 5 kai me "gamisane". alla telospanton >.>) Offtopic: Ego arxisa teli c3 arxes c4 meta apaiza mexri c5 otan ekleise ki ksanarxisa persi ton aprilio.
spokerakos Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Exte apo p eisai????Ama thes fernw parea kai tous kseskizoume
FliperG7 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 oxi akoma dn xriastike apla t oxa maurisi to mati :P exeis xisi panw sto pliktrologio? (egw oxi :P )
FliperG7 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 oxi exeis xisi sto mati tis gkomenas s?? (hahahahahahaaa)
FliperG7 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 nai apo tous ka8igites m sto sxolio ka8e mera (psixologiki kakopiisi panta!! :P ) exeis faei poutsoskampilo?
spokerakos Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 a0x0a oxi..... exeis pei ton kathigiti s gia ksulo???(emena m leei oti mono gia fasaria stin taksi eimai kai tou lew ela eksw na m ta peis auta..kai dn milage meta)(entometaksi bgazw kai 18sto shcool)
Recommended Posts