Jump to content

Recommended Posts

Posted

Rez C5 στον x10 ή τον x5000;

Στραβομάρας.

Κατέβασε ένα σέρβερ (L2 Rez) και μου τον έδειξε . Ήταν x10.
Posted

Rez C5 στον x10 ή τον x5000;

και στους 2. στον χ10 ειχα aio buffer ενα dark elf giran κυριως. στον χ5000 εναν elfa τοξοτη.

edit: απο την μια μου μαυρισες την ψυχη με αυτα που εγραψες απο την αλλη με πηγες ποσα χρονια πισω.

Posted

θαρρω σε θυμαμαι . στους ελληνες δεν επαιρνα ουτε ενα adena για να τους δωσω μπαφακια =)

Θυμάμαι μια τουρκάλα νανίτσα ΑΙΟ που την κράζαμε συνέχεια :)

Αλλά ντάξει τότε ήμουν 14 ;p

Posted

Θυμάμαι μια τουρκάλα νανίτσα ΑΙΟ που την κράζαμε συνέχεια :)

Αλλά ντάξει τότε ήμουν 14 ;p

Μέσα στο Giran Temple! Τι μου θύμησες τώρα! Ήμουν στο clan του περίφημου speedy , τον daggera που έριχνε τους donators και τον βρίζαν όλοι . Πω , τι με θυμήσατε . Ήμουν και δεν ήμουν 11-12 . Στον x5.000 έπαιξα ελάχιστα ... Παίζει αν είχε τα καλύτερα feature που είχε ποτέ ένας high rate. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το craft στα S :3

Επίσης , στο κλαν μου ήταν ο νάνος (Δεν θυμάμαι πως τον λέγαν ρε γαμώ) που είχε του κόσμου τα material , μου είχε φτιάξει Majestic Set τζάμπα!

Κορυφαία παιδιά , κορυφαίος σέρβερ . Θα γύριζα στο L2 μόνο αν ξανα άνοιγε ο rez.

Είχα ένα νανί spoiler (MerryChristmas - 62 lvl) και έναν ελφά τοξότη (FlyBoy - 75) :D

Με το νανί είχα και κλαν με ένα σήμα "Post" , κόκκινο. Για 2-3 μέρες είχε γεμίσει η Giran από το κλαν μου , τους έκανα όλους invite!

Posted

Καλη φαση.

Αν και εμενα ειναι καλυτερη η ιστορια...

@Κριμα για το παιδι

Posted

Καλη φαση.

Αν και εμενα ειναι καλυτερη η ιστορια...

@Κριμα για το παιδι

Υπάρχουν πολύ καλύτερες απο τη δικιά μου , απλά εγώ ήθελα να την μοιραστώ . Φίλος μου , είχαμε μπει μαζί L2 Extreme και ήτανε 19 ώρες μέσα , 5 ώρες ύπνο . Επί 2 βδομάδες...

Posted

ουτε η δικια μου ιστορια δεν φτανει σε ακραια σημεια....οντως κριμα στο παιδι  :'(

Posted

Ένας φίλος μου έχει φτιάξει και βίντεο με την ιστορία και το έχει ανεβάσει facebook . Δυστυχώς δεν μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας . Το μόνο που έχω να πω είναι πως είχα δακρύσει , ειδικά όταν τελείωσε με την φωτογραφία που είχαμε βγάλει 5 μέρες πριν . Στο τέλος του σχολείου .

EDIT : Με κάνατε να ξαναδω το βίντεο και μόλις δάκρυσα . Διάβασα τον στοίχο (είναι γραμμένος απο ένα φίλο μου).. " Μετά απο ώρα είχαμε μείνει 5 παιδιά εγώ , ο αλέξης , ο παύλος (εννοώντας εμένα στο βίντεο) , ο πασχαλάκος και ο αντρέας κι καθώς προχωρούσαμεπρος το σπίτι μου , βρήκαμε τον πατέρα μου δακρυσμένο και μας λέει παιδιά , το παιδάκι το πήρε ο Θεούλης , το παιδάκι αναπαύτηκε , θα είναι καλά εκεί πάνω , τον ήθελε ο Θεούλης" . Ακόμα τα θυμάμαι ρε πούστη μου  :'( . ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩ 

Posted

Ένας φίλος μου έχει φτιάξει και βίντεο με την ιστορία και το έχει ανεβάσει facebook . Δυστυχώς δεν μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας . Το μόνο που έχω να πω είναι πως είχα δακρύσει , ειδικά όταν τελείωσε με την φωτογραφία που είχαμε βγάλει 5 μέρες πριν . Στο τέλος του σχολείου .

EDIT : Με κάνατε να ξαναδω το βίντεο και μόλις δάκρυσα . Διάβασα τον στοίχο (είναι γραμμένος απο ένα φίλο μου).. " Μετά απο ώρα είχαμε μείνει 5 παιδιά εγώ , ο αλέξης , ο παύλος (εννοώντας εμένα στο βίντεο) , ο πασχαλάκος και ο αντρέας κι καθώς προχωρούσαμεπρος το σπίτι μου , βρήκαμε τον πατέρα μου δακρυσμένο και μας λέει παιδιά , το παιδάκι το πήρε ο Θεούλης , το παιδάκι αναπαύτηκε , θα είναι καλά εκεί πάνω , τον ήθελε ο Θεούλης" . Ακόμα τα θυμάμαι ρε πούστη μου  :'( . ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩ 

Troll or w00t?