Jump to content

Recommended Posts

Posted

Δεν με καταλάβατε. Τι σας πειράζει αν το ζήτησε από άλλους αφού κάποιος από εσάς θα πάρει το βραβείο (γιατί όπως είπες οι άλλοι δεν είναι μέλη του φόρουμ). Το κακό θα ήταν αν το παρουσίαζε για δικό του.

ρε μαλάκας είσαι και εσύ? ζήτησε από άλλον να κάνει το logo για να το ποστάρει σαν δίκο του προφανώς. και ο διαγωνισμός είναι για τα μέλη του φόρουμ. και στο λολ άμα είναι να βάλω αυτό εδώ
και να νικήσω.
Posted

re zitise apo allous se allo forum na kanoun to logo t mxc gia to compt-.-

128b08ac4d.png

esu dark ston kosmo s eisai

Κι να το έβαζε , δεν μας έχει dej ..

@MixMaster

Γατάκι ...

images?q=tbn:ANd9GcQc9ShTnhbJ1ZBxQOdI3W43GU1zLHOwGK6egGE7xoKEhjSgEvCmHExmogKeJA

:D

Posted

ρε μαλάκας είσαι και εσύ? ζήτησε από άλλον να κάνει το logo για να το ποστάρει σαν δίκο του προφανώς. και ο διαγωνισμός είναι για τα μέλη του φόρουμ. και στο λολ άμα είναι να βάλω αυτό εδώ

και να νικήσω.

Και νομίζεις εσύ θα το αφήναμε να συμβεί αυτό. Τέλος πάντων το κλειδώνω μέχρι να το δει ο MM και να δώσει μια απάντηση.

Posted

Όπως απάντησα στον DarkTerror ο Maxtor μου ζήτησε να κάνω το event γιατί υπήρξαν κάποια κλαψιάρικα που έκλαιγαν για το Christmas logo.

Και μου είπε να συμμετάσχω και εγώ γιατί θα έφτιαχνα και το event άλλωστε , αλλά του είπα όχι γιατί ήξερα πως θα εμφανιστούν haters , κλαψιάρηδες και ξέρετε καλά τους υπόλοιπους.

Αυτά από εμενα 8).

Posted

o Maxtor θα αποφασισει πιο θα χρησιμοποιησει.Αν χρησιμοποιησει του mixmaster, απλα νικησε.Δεν καταλαβαινω που ειναι το τοσο μεγαλο προβλημα

Posted

o Maxtor θα αποφασισει πιο θα χρησιμοποιησει.Αν χρησιμοποιησει του mixmaster, απλα νικησε.Δεν καταλαβαινω που ειναι το τοσο μεγαλο προβλημα

Δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω γιατί είναι ΑΘΛΙΟ.

Και όπως είπα πιο πριν δεν είχα καν σκοπό να μπω στο event.

Απορώ γιατί μπαίνω σε εκείνο το forum. (Ήθελα να κάνω και donate το κέρατο μου).

Και αν μου ξανακάνει κανεις pm για singature θα πάρει ξέρει τι.

Καλή σας μέρα.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...