Destorion Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Okay αγορίνα thnx. Αν χρειαστείτε τίποτα πείτε μου. Αυτο δεν εξαρταται μονο απο μενα, το θεμα ειναι τι αποφαση θα παρει ο υπευθηνος του προτζεκτ... =).
Dulens. Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Siento + Dark θελω να με βοηθησετε και οι 2..δεν εχω προβλημα! Ειπα ολα τα δεχομαι! Αμα θελετε να το αρχισουμε μαζι! Απο αυριο θα επικοινωνισουμε!
Destorion Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Siento + Dark θελω να με βοηθησετε και οι 2..δεν εχω προβλημα! Ειπα ολα τα δεχομαι! Αμα θελετε να το αρχισουμε μαζι! Απο αυριο θα επικοινωνισουμε! εγω σας περιμενω και τους 2, εαν θελεις SienTo στειλε μου μυνημα μια.... θελω να σου πω....
SienTo Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Send report User 'DarkTerror' has blocked your personal message. Εγώ παίδες είμαι μέσα για ότι και αν χρειαστείτε. Ότι help θέλετε έχω όλη την καλή διάθεση να help. Είτε αυτό είναι forum / site / server / Ψώνια στο supermarket. ^^
Lowll. Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Ακουγεται ωραιος, αν και οχι πρωτοτυπος! σιγουρα θα σε επισκεφθω! αντε καλη αρχη και περιμενουμε να δουμε το σερβερ ονλινε!
Dulens. Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 ποιος ο λόγος να ξεφειτρώνετε ένα share πριν από 6 μήνες?
Lowll. Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 ποιος ο λόγος να ξεφειτρώνετε ένα share πριν από 6 μήνες? να σ πω την αληθεια . εβλεπα shares! , και το ειδα και σχολιασα.. μαρεσαν τα features! και οτι θελουμε και ολοι μας , να αναιβασω τα ποστ μου:) αλλα οκ!
Recommended Posts