Jump to content

Recommended Posts

Posted

Θέλω να κάνω αφαίρεση του Χρονολογίου(timeline) από το profile μου στο facebook. Όταν μπεις στο χρονολόγιο σου λέει ότι έχεις 7 μέρες που μπορείς να το βλέπεις μόνο εσύ και αν θέλεις το κάνεις να το βλέπουν και οι άλλοι πριν τις 7 μέρες. Δεν δίνουν όμως επιλογή να φύγεις τελείως από το χρονολόγιο και για αυτό έψαξα στο google για το πως να το βγάλω και βρήκα σε αρκετά site την ίδια διαδικασία η οποία είναι αυτή: http://blazomania.com/2011/09/23/how-to-disable-new-facebook-timeline-feature-tutorial/

Το θέμα είναι ότι μπαίνω εκεί που λέει και δεν μου βγάζει πουθενά το "Edit App" ώστε να την κάνω διαγραφή και να επανέλθει το profile στην προηγούμενη μορφή του. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω;

Posted

ginete na to bgaleis mono ean to exeis kanei egatastash me to fb dev :/

paw Google + to fb gexei ghnei gtp

Πωω.. Μα είναι δυνατόν από την στιγμή που δεν είναι υποχρεωτικό να μπεις στο χρονολόγιο να μην έχει επιλογή να βγεις; Απαράδεκτοι είναι! Δεν νομίζω να μην δεν υπάρχει τρόπος να το βγάλω..

Posted

Πωω.. Μα είναι δυνατόν από την στιγμή που δεν είναι υποχρεωτικό να μπεις στο χρονολόγιο να μην έχει επιλογή να βγεις; Απαράδεκτοι είναι! Δεν νομίζω να μην δεν υπάρχει τρόπος να το βγάλω..

den yparxei tropos kai egw epsaksa mono apo to dev fb ama to exeis kanei ginete to delete :/

polu gtp einai pantws to timeline

Posted

den yparxei tropos kai egw epsaksa mono apo to dev fb ama to exeis kanei ginete to delete :/

polu gtp einai pantws to timeline

Εμένα με άρεσε, το θέμα είναι πως το έκανε και ένας φίλος μου πριν προλάβω να του πω ότι ΔΕΝ λέει πουθενά πως μπορείς να το αφαιρέσεις και ότι αν μπεις μετά δεν έχεις επιλογή να το βγάλεις..

Posted

24/12/11 8a ginei se ola ta profile. apla to ekanan gia kapious p 8eloun na kanoun kapia pragmata hide prin aniksei kanonika to timeline.